Připravujete-li řízky, masové závitky, kapsy nebo roštěnky, kvalitní palička na maso by ve vaší kuchyni rozhodně neměla chybět. Tato je vyrobená ze slitiny hliníku a výborně se hodí k naklepávání všech druhů masa.
Vynikající pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa. Tenderizer položte na plátek syrového masa, zatlačte na rukojeť a tento postup opakujte po celé ploše steaku.
Vynikající pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa. Použití: Sejměte kryt čepele a kolébavými pohyby maso po celé ploše prokrojte a zvláčněte. Myjte pod tekoucí vodou, v případě potřeby nechte odmočit, vhodné do myčky. Skla
Vynikající pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa. Použití: Sejměte kryt čepele a kolébavými pohyby maso po celé ploše prokrojte a zvláčněte. Myjte pod tekoucí vodou, v případě potřeby nechte odmočit, vhodné do myčky. Skla
Vynikající pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa. Tenderizer položte na plátek syrového masa, zatlačte na rukojeť a tento postup opakujte po celé ploše steaku.
Připravujete-li řízky, masové závitky, kapsy nebo roštěnky, kvalitní palička na maso by ve vaší kuchyni rozhodně neměla chybět. Tato je vyrobená ze slitiny hliníku a výborně se hodí k naklepávání všech druhů masa.