elektrický brousek nožů • 3 brusné kotouče • magnetický lapač otřepů a špon • bytelná kovová základna s protiskluzovými nožkami • vhodný k broušení nožů čínského typu, nožů evropského typu, japonských nožů i keramických nožů
Japonský nůž na pečivo má charakteristickou dlouhou zoubkovanou čepel. Díky tomuto pilkovému ostří snadno nakrájí i velmi křupavý chléb nebo bagetu bez stlačování střídky a drcení kůrky. Ergonomická protiskluzová rukojeť.
Ať už jste profesionální kuchař, nebo patříte mezi zapálené milovníky domácího vaření, svůj kuchařský um nikdy naplno nerozvinete bez kvalitních nožů. Univerzální japonský nůž Catler DMS 203 Chef Knife je určený především pro krájení masa, ryb a zeleniny.
elektrický brousek nožů • 3 brusné kotouče • magnetický lapač otřepů a špon • bytelná kovová základna s protiskluzovými nožkami • vhodný k broušení nožů čínského typu, nožů evropského typu, japonských nožů i keramických nožů
Japonský nůž na pečivo má charakteristickou dlouhou zoubkovanou čepel. Díky tomuto pilkovému ostří snadno nakrájí i velmi křupavý chléb nebo bagetu bez stlačování střídky a drcení kůrky. Ergonomická protiskluzová rukojeť.
Ať už jste profesionální kuchař, nebo patříte mezi zapálené milovníky domácího vaření, svůj kuchařský um nikdy naplno nerozvinete bez kvalitních nožů. Univerzální japonský nůž Catler DMS 203 Chef Knife je určený především pro krájení masa, ryb a zeleniny.
japonský porcovací nůž • pro vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání paprik • délka čepele/nože: 76/155 mm • materiál čepele: damascénská ocel • materiál rukojeti: javorové dřevo
japonský kuchyňský nůž Santoku • určený pro krájení, drcení a sekání masa, zeleniny a ryb • extrémní tvrdost a dlouhá životnost • délka čepele/nože: 178/313 mm • materiál čepele: damascénská ocel • materiál rukojeti: javorové dřevo
japonský nůž • pro krájení ovoce a zeleniny • materiál čepele damašková ocel • rukojeť z javorového dřeva • délka čepele 126 mm • celková délka 234 mm • zabaleno v dřevěném boxu