Zpříjemnětě si žehlení kvalitním žehlícím prknem Plus. Žehlící prkno je opatřeno žehlící plochou odvádějící páru. Rozměry: 120 x 44 cm.
Popis
Zpříjemnětě si žehlení kvalitním žehlícím prknem Plus. Žehlící prkno je opatřeno žehlící plochou odvádějící páru.
Prkno má stabilní a bezpečnou konstrukci, která je podpořená protiskuzovými koncovkami u nohou. Součástí prkna je také bavlněný potah. U žehlícího prkna oceníte výškové nastavení od 70 do 90 cm a odkládací plochu pro napařovací žehličky se silikonovými prvky, proto se nemusíte bát poškození hladké strany žehličky.
Hlavní přednosti
Kvalitní žehlící prkno opatřeno žehlící plochou odvádějící páru
Prkno má stabilní a bezpečnou konstrukci opatřenou protiskluzovými koncovkami u nohou výrobku
Součástí prkna je také bavlněný potah
Prkno je výškově nastavitelné od 70 do 90 cm s odkládací plochou pro napařovací žehličky
Více informací
Piere Lamartlamart
Francie je svým kulinářstvím proslulá a nachází se v ní bezpočet hospůdek, z nichž vzešla kuchařská elita a pozoruhodné množství michelinských hvězd.
Uprostřed jedné z proslulých oblastí Bretagne, na úrodném pobřeží Atlantského oceánu, najdete malou rodinnou restauraci, kde za svého života působil šéfkuchař Piere Lamart. Dobrosrdečný, usměvavý frantík, který byl srdcem a duší malé rodinné brasserie a pro všechny v okolí byl typický pro svou neodmyslitelnou pruhovanou zástěru, jež každý den oblékal přes svůj kuchařský rondon.
Celé jeho tajemství spočívalo v pohostinnosti, přístupu ke svým zákazníkům a radosti, jež se promítala do všeho, co dělal. Řada kuchyňského nádobí Lamart by Piere Lamart byla inspirována zkušenostmi a hravým přístupem k vaření tohoto jedinečného kuchařského profesionála.
DUŠAN STÁDNÍK (kreativní šéfkuchař)
Pro přípravu kvalitního jídla a nápojů nestačí použít jen vynikající suroviny, ale důležité jsou i spotřebiče a nádobí,na kterých se potraviny připravují.Je důležité, aby vše bylo kvalitní a v symbióze – to, co jíte a na čem to připravujete, říká Dušan Stádník, šéfkuchař a lektor gastronomie s dlouholetými zkušenostmi ze zahraničí i z Čech, specialista na českou a regionální gastronomii.