kuchyňská váha s miskou • o maximální hmotnosti 5 kg • vyniká přesností na 1 g
Popis
Ne všechno jde uvařit bez receptu, proto je vítaným pomocníkem digitální váha LAMART LT7070 JUST, s miskou. Dokáže vážit potraviny o maximální hmotnosti 5 kg a vyniká přesností na 1 g. Součástí váhy je originální mísa, která se snadno udržuje. S tlačítkem pro Tare funkci je samozřejmě možné hmotnost misky odečíst. Obsluha a nastavení probíhá skrze dotykové ovládání. Rozměry této kuchyňské váhy Lamart nabývají hodnot 21,5 × 13 × 21,5 cm.
Kuchyňská váha je vyrobena z kvalitního nerezu a to včetně odnímatelné mísy o objemu 2000 ml.
Výsledek měření můžete sledovat na podsvíceném LCD displeji.
Díky funkci TARE můžete suroviny dovažovat nebo si odečíst hmotnost nádoby z celkové váhy.
Váha umožňuje vážit nejen v gramech a librách, ale s programem měření mléka a vody také v mililitrech a uncích.
Váživost do 5 kg (přesnost 1 g).
Indikace slabé baterie a přetížení.
Možnost volby jednotek (g/ml/lb/fl:oz).
Baterie: 2× 1,5V baterie AAA, není součástí
Tvar obdelník
Rozměr 21,5 × 21,5 × 13 cm
Materiál nerez
Barva šedá
Více informací
Piere Lamartlamart
Francie je svým kulinářstvím proslulá a nachází se v ní bezpočet hospůdek, z nichž vzešla kuchařská elita a pozoruhodné množství michelinských hvězd.
Uprostřed jedné z proslulých oblastí Bretagne, na úrodném pobřeží Atlantského oceánu, najdete malou rodinnou restauraci, kde za svého života působil šéfkuchař Piere Lamart. Dobrosrdečný, usměvavý frantík, který byl srdcem a duší malé rodinné brasserie a pro všechny v okolí byl typický pro svou neodmyslitelnou pruhovanou zástěru, jež každý den oblékal přes svůj kuchařský rondon.
Celé jeho tajemství spočívalo v pohostinnosti, přístupu ke svým zákazníkům a radosti, jež se promítala do všeho, co dělal. Řada kuchyňského nádobí Lamart by Piere Lamart byla inspirována zkušenostmi a hravým přístupem k vaření tohoto jedinečného kuchařského profesionála.
DUŠAN STÁDNÍK (kreativní šéfkuchař)
Pro přípravu kvalitního jídla a nápojů nestačí použít jen vynikající suroviny, ale důležité jsou i spotřebiče a nádobí,na kterých se potraviny připravují.Je důležité, aby vše bylo kvalitní a v symbióze – to, co jíte a na čem to připravujete, říká Dušan Stádník, šéfkuchař a lektor gastronomie s dlouholetými zkušenostmi ze zahraničí i z Čech, specialista na českou a regionální gastronomii.