Praktická transparentní hranatá plastová dóza se hodí ke každodennímu použití v domácnosti, ale i pro převážení, přenášení potravin do práce, na výlet či dovolenou.
199 Kč/kss kódem
Popis
Praktická transparentní hranatá plastová dóza se hodí ke každodennímu použití v domácnosti, ale i pro převážení, přenášení potravin do práce, na výlet či dovolenou. Je ideální nádobou pro uchování čerstvých potravin nebo zbytků od oběda v chladničce.
Díky silikonovému těsnění ve víčku a postranním klipům ji lze pevně uzavřít tak, aby se polévka, omáčka, saláty s jogurtem nebo marinované maso připravené na grilování nevylily.
Použití od -25 °C do +95 °C ji předurčuje k uložení do chladničky, ale i mrazničky. Doma nebo v práci lze připravené jídlo v dóze bez víčka ohřát v mikrovlnné troubě a umýt v myčce.
Objem: 290 ml, 640ml, 1280 ml, 1920 ml
Rozměr: 12,5x9,1cm / 15,8x11,5cm / 18,7x13,7cm / 22,5x16cm
Více informací
Piere Lamartlamart
Francie je svým kulinářstvím proslulá a nachází se v ní bezpočet hospůdek, z nichž vzešla kuchařská elita a pozoruhodné množství michelinských hvězd.
Uprostřed jedné z proslulých oblastí Bretagne, na úrodném pobřeží Atlantského oceánu, najdete malou rodinnou restauraci, kde za svého života působil šéfkuchař Piere Lamart. Dobrosrdečný, usměvavý frantík, který byl srdcem a duší malé rodinné brasserie a pro všechny v okolí byl typický pro svou neodmyslitelnou pruhovanou zástěru, jež každý den oblékal přes svůj kuchařský rondon.
Celé jeho tajemství spočívalo v pohostinnosti, přístupu ke svým zákazníkům a radosti, jež se promítala do všeho, co dělal. Řada kuchyňského nádobí Lamart by Piere Lamart byla inspirována zkušenostmi a hravým přístupem k vaření tohoto jedinečného kuchařského profesionála.
DUŠAN STÁDNÍK (kreativní šéfkuchař)
Pro přípravu kvalitního jídla a nápojů nestačí použít jen vynikající suroviny, ale důležité jsou i spotřebiče a nádobí,na kterých se potraviny připravují.Je důležité, aby vše bylo kvalitní a v symbióze – to, co jíte a na čem to připravujete, říká Dušan Stádník, šéfkuchař a lektor gastronomie s dlouholetými zkušenostmi ze zahraničí i z Čech, specialista na českou a regionální gastronomii.