formy odolávají teplotám - 60 až 230°C beze změn vlastností nebo technických parametrů.
lze je použít v pečící troubě, ale jsou vhodné i do ledničky.Nepřilnavost forem zaručuje snadné a rychlé vyjmutí výrobku z formy.Formy lze jednoduše umýt houbičkou pod tekoucí vodou nebo v myčce.
materiál: Uhlíková ocel/Silikon
barva: černá, červená
rozměr: 30X15X6,2CM
NÁVOD K POUŽITÍ
- Aby si forma udržela svou nepřilnavost, doporučujeme ji vložit asi na 10 min. do vroucí vody, zvláště po pečení lepivých těst
- V případě, že pečeme něco s malým množstvím tuku, můžeme zlepšit nepřilnavost formy slabou vrstvou tuku nebo poprášením kakaem nebo moukou
POZOR!
při nesprávném použití nese riziko poškození uživatel sám.
Více informací
Piere Lamartlamart
Francie je svým kulinářstvím proslulá a nachází se v ní bezpočet hospůdek, z nichž vzešla kuchařská elita a pozoruhodné množství michelinských hvězd.
Uprostřed jedné z proslulých oblastí Bretagne, na úrodném pobřeží Atlantského oceánu, najdete malou rodinnou restauraci, kde za svého života působil šéfkuchař Piere Lamart. Dobrosrdečný, usměvavý frantík, který byl srdcem a duší malé rodinné brasserie a pro všechny v okolí byl typický pro svou neodmyslitelnou pruhovanou zástěru, jež každý den oblékal přes svůj kuchařský rondon.
Celé jeho tajemství spočívalo v pohostinnosti, přístupu ke svým zákazníkům a radosti, jež se promítala do všeho, co dělal. Řada kuchyňského nádobí Lamart by Piere Lamart byla inspirována zkušenostmi a hravým přístupem k vaření tohoto jedinečného kuchařského profesionála.
DUŠAN STÁDNÍK (kreativní šéfkuchař)
Pro přípravu kvalitního jídla a nápojů nestačí použít jen vynikající suroviny, ale důležité jsou i spotřebiče a nádobí,na kterých se potraviny připravují.Je důležité, aby vše bylo kvalitní a v symbióze – to, co jíte a na čem to připravujete, říká Dušan Stádník, šéfkuchař a lektor gastronomie s dlouholetými zkušenostmi ze zahraničí i z Čech, specialista na českou a regionální gastronomii.