Lamart LT2067 Nůž plátkovací KANT, 20 cm

Objednací kód: 106422,Part No.: 42002129,Záruka spotřebitel/ostatní: 36 měsíců / 36 měsíců

3 roky záruka

Doprava od 59 Kč
Vyzvednutí zdarma
Loading...

Skvělý kuchyňský nůž se stane hvězdou vašeho kuchyňského koutu. Plátkovací nůž od značky Lamart se skvěle hodí pro tvoření přesných plátků. Délka této čepele je v celku 20 cm.

119 Kč
98 Kč bez DPH
Loading...

Popis

Skvělý kuchyňský nůž se stane hvězdou vašeho kuchyňského koutu. Plátkovací nůž od značky Lamart se skvěle hodí pro tvoření přesných plátků. Délka této čepele je v celku 20 cm. Příjemně lehká rukojeť ze solidního plastu je vhodně vyvážená a rovněž ideálně padne do dlaně. Nůž plátkovací - Titanium povrch Čepel nože: 20cm; Délka nože: 32cm Velmi ostrá čepel s Titaniovým povrchem a ergonomická měkčená dvoubarevná rukojeť pro maximální účinek a bezpečné užití Kvalitní zpracování nožů neovlivňuje vůni a chuť krájených potravin Po použití výrobek omyjte a osušte Vhodné také do myčky na nádobí 3 roky záruka Ukládejte mimo dosah dětí UPOZORNĚNÍ: Při nesprávné manipulaci je každý nůž nebezpečný Materiál: Nerez, TPR Barva: černá Rozměr: ČEPEL 20CM; DÉLKA 32CM

Více informací

Piere Lamartlamart Francie je svým kulinářstvím proslulá a nachází se v ní bezpočet hospůdek, z nichž vzešla kuchařská elita a pozoruhodné množství michelinských hvězd. Uprostřed jedné z proslulých oblastí Bretagne, na úrodném pobřeží Atlantského oceánu, najdete malou rodinnou restauraci, kde za svého života působil šéfkuchař Piere Lamart. Dobrosrdečný, usměvavý frantík, který byl srdcem a duší malé rodinné brasserie a pro všechny v okolí byl typický pro svou neodmyslitelnou pruhovanou zástěru, jež každý den oblékal přes svůj kuchařský rondon. Celé jeho tajemství spočívalo v pohostinnosti, přístupu ke svým zákazníkům a radosti, jež se promítala do všeho, co dělal. Řada kuchyňského nádobí Lamart by Piere Lamart byla inspirována zkušenostmi a hravým přístupem k vaření tohoto jedinečného kuchařského profesionála. DUŠAN STÁDNÍK (kreativní šéfkuchař) Pro přípravu kvalitního jídla a nápojů nestačí použít jen vynikající suroviny, ale důležité jsou i spotřebiče a nádobí,na kterých se potraviny připravují.Je důležité, aby vše bylo kvalitní a v symbióze – to, co jíte a na čem to připravujete, říká Dušan Stádník, šéfkuchař a lektor gastronomie s dlouholetými zkušenostmi ze zahraničí i z Čech, specialista na českou a regionální gastronomii.
Stránky výrobce: http://www.lamart.cz/
LAMART

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...