Lamart LT1302 Litinový hrnec se smaltovaným povrchem IRON, 24 cm

Objednací kód: 161897,Part No.: 42007649,Záruka spotřebitel/ostatní: 36 měsíců / 36 měsíců

3 roky záruka

Doprava od 59 Kč
Vyzvednutí zdarma
Loading...

Hrnec, průměr 24cm, vysoká kvalita, stálý, tvrdý neměnný materiál, objem 4,8 l odolnost vůči vysokým teplotám do 280°C, snadná údržba a čištění

949 Kč
784 Kč bez DPH
Loading...

Popis

Hrnec s poklicí Lamart LT1302 Smaltované litinové nádobí – vysoká kvalita, stálý, tvrdý neměnný materiál, barvitelný. Vnitřní a vnější smaltovaná vrstva odolává odření a praskání. Odolnost vůči vysokým teplotám do 280°C. Kvalitní litina s nepřilnavou vrstvou smaltu spojuje nízkou adhezi s vysokou mechanickou a chemickou odolností nádobí. Vnitřní vrstva vroubkovaných nebo tvarově upravených dnech umožňuje vaření s nízkým obsahem tuku a zajišťuje nelepení a přichytávání potravin. Velkoformátové rukojeti zajišťují rovnoměrné rozložení hmotnosti a bezpečné uchopení. I přes svou váhu smaltové litinové nádobí dosahuje nejlepších možných vlastností tepelné vodivosti a akumulace. Snadná údržba a čištění.

Více informací

Piere Lamartlamart Francie je svým kulinářstvím proslulá a nachází se v ní bezpočet hospůdek, z nichž vzešla kuchařská elita a pozoruhodné množství michelinských hvězd. Uprostřed jedné z proslulých oblastí Bretagne, na úrodném pobřeží Atlantského oceánu, najdete malou rodinnou restauraci, kde za svého života působil šéfkuchař Piere Lamart. Dobrosrdečný, usměvavý frantík, který byl srdcem a duší malé rodinné brasserie a pro všechny v okolí byl typický pro svou neodmyslitelnou pruhovanou zástěru, jež každý den oblékal přes svůj kuchařský rondon. Celé jeho tajemství spočívalo v pohostinnosti, přístupu ke svým zákazníkům a radosti, jež se promítala do všeho, co dělal. Řada kuchyňského nádobí Lamart by Piere Lamart byla inspirována zkušenostmi a hravým přístupem k vaření tohoto jedinečného kuchařského profesionála. DUŠAN STÁDNÍK (kreativní šéfkuchař) Pro přípravu kvalitního jídla a nápojů nestačí použít jen vynikající suroviny, ale důležité jsou i spotřebiče a nádobí,na kterých se potraviny připravují.Je důležité, aby vše bylo kvalitní a v symbióze – to, co jíte a na čem to připravujete, říká Dušan Stádník, šéfkuchař a lektor gastronomie s dlouholetými zkušenostmi ze zahraničí i z Čech, specialista na českou a regionální gastronomii.
Stránky výrobce: http://www.lamart.cz/
LAMART

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...