Hledáte pánev, která se stane vaším nezbytným pomocníkem v kuchyni? Pánev Lamart LT1232 Sote vám umožní vařit zdravěji s minimálním použitím tuku, díky svému vysoce odolnému nepřilnavému povrchu bez obsahu PFOA. Vyrobená z kvalitního nerezu, nabízí vynikající tepelnou vodivost a rovnoměrné rozložení tepla. Silné dno zajišťuje stabilitu na jakémkoliv typu sporáku, včetně indukce. Elegantní rukojeť je navržena tak, aby zajišťovala pohodlný a bezpečný úchop.
Díky nepřilnavému povrchu bez PFOA můžete vařit s minimem tuku, což je ideální pro zdravý životní styl
Vyrobeno z kvalitního nerezu s odolným povrchem proti oděru, což zajišťuje dlouhou životnost pánve
Silné dno zajišťuje, že teplo je rovnoměrně rozloženo po celé ploše pánve
Ergonomická rukojeť poskytuje pohodlný a bezpečný úchop
Nepřilnavý povrch umožňuje snadné a rychlé čištění
Více informací
Piere Lamartlamart
Francie je svým kulinářstvím proslulá a nachází se v ní bezpočet hospůdek, z nichž vzešla kuchařská elita a pozoruhodné množství michelinských hvězd.
Uprostřed jedné z proslulých oblastí Bretagne, na úrodném pobřeží Atlantského oceánu, najdete malou rodinnou restauraci, kde za svého života působil šéfkuchař Piere Lamart. Dobrosrdečný, usměvavý frantík, který byl srdcem a duší malé rodinné brasserie a pro všechny v okolí byl typický pro svou neodmyslitelnou pruhovanou zástěru, jež každý den oblékal přes svůj kuchařský rondon.
Celé jeho tajemství spočívalo v pohostinnosti, přístupu ke svým zákazníkům a radosti, jež se promítala do všeho, co dělal. Řada kuchyňského nádobí Lamart by Piere Lamart byla inspirována zkušenostmi a hravým přístupem k vaření tohoto jedinečného kuchařského profesionála.
DUŠAN STÁDNÍK (kreativní šéfkuchař)
Pro přípravu kvalitního jídla a nápojů nestačí použít jen vynikající suroviny, ale důležité jsou i spotřebiče a nádobí,na kterých se potraviny připravují.Je důležité, aby vše bylo kvalitní a v symbióze – to, co jíte a na čem to připravujete, říká Dušan Stádník, šéfkuchař a lektor gastronomie s dlouholetými zkušenostmi ze zahraničí i z Čech, specialista na českou a regionální gastronomii.