ale tento produkt je beznadějně vyprodán a nebo je pouze dostupný jako dárek k vybranému výrobku. Vyberte si, prosím, ze související nabídky níže.
Popis
Při vaření je kromě dovedností a ochoty nesmírně důležité kvalitní nádobí ve kterém jídlo připravujeme. Při správném výběru vytvoří nejen ideální podmínky pro připravovaná jídla, ale bude vám sloužit i dlouho. Nádobí Valdinox Aurum je věnováno všem kuchařským nadšencům, kteří se v kuchyni snaží stát skutečnými mistry.
Poele je zaměřena na lidi, kteří vaření nepovažují za běžnou rutinu, ale za skutečné kulinářské dobrodružství. Spolehlivé zpracování, moderní design a dokonalá výrobní technologie je činí téměř dokonalými.
Nápadný vnitřní povlak, inspirovaný kamenem, je nepřilnavý povlak, který účinně zabraňuje ulpívání a připalování potravin. Velká a pevná rukojeť usnadňuje bezpečné vaření a přenášení hotových pokrmů.
Doporučujeme používat dřevěné nebo nylonové kuchyňské doplňky, aby nedošlo k poškození nepřilnavého povlaku.
Více informací
Piere Lamartlamart
Francie je svým kulinářstvím proslulá a nachází se v ní bezpočet hospůdek, z nichž vzešla kuchařská elita a pozoruhodné množství michelinských hvězd.
Uprostřed jedné z proslulých oblastí Bretagne, na úrodném pobřeží Atlantského oceánu, najdete malou rodinnou restauraci, kde za svého života působil šéfkuchař Piere Lamart. Dobrosrdečný, usměvavý frantík, který byl srdcem a duší malé rodinné brasserie a pro všechny v okolí byl typický pro svou neodmyslitelnou pruhovanou zástěru, jež každý den oblékal přes svůj kuchařský rondon.
Celé jeho tajemství spočívalo v pohostinnosti, přístupu ke svým zákazníkům a radosti, jež se promítala do všeho, co dělal. Řada kuchyňského nádobí Lamart by Piere Lamart byla inspirována zkušenostmi a hravým přístupem k vaření tohoto jedinečného kuchařského profesionála.
DUŠAN STÁDNÍK (kreativní šéfkuchař)
Pro přípravu kvalitního jídla a nápojů nestačí použít jen vynikající suroviny, ale důležité jsou i spotřebiče a nádobí,na kterých se potraviny připravují.Je důležité, aby vše bylo kvalitní a v symbióze – to, co jíte a na čem to připravujete, říká Dušan Stádník, šéfkuchař a lektor gastronomie s dlouholetými zkušenostmi ze zahraničí i z Čech, specialista na českou a regionální gastronomii.