KEN HOM Excellence grilovací pánev 25 cm litý hliník

Objednací kód: 9919491,Part No.: KH425004,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 24 měsíců

Doprava od 59 Kč
Vyzvednutí zdarma
Loading...

Lehká grilovací pánev doplňující řadu Excellence od mistra asijské kuchyně Kena Homa. Vhodná pro všechny zdroje ohřevu kromě indukce. Vyrobena z lehkého hliníku s dvouvrstvým nepřilnavým povrchem, který se rychleji rozehřívá.

499 Kč
412 Kč bez DPH
Loading...

Popis

Čtvercová grilovací pánev pro zdravé domácí grilování, vhodná téměř pro každý zdroj ohřevu, kromě indukce. Černý dvouvrstvý nepřilnavý povrch umožňuje grilování při vysokých teplotách s minimálním množstvím oleje. Povrch je nejen uživatelsky velmi příjemný, protože se snadno myje, ale navíc také značně odolný proti poškrábání, takže umožňuje používat i kovové náčiní. Vysoce kvalitní je i vnější černý povlak, který je oděruodolný a zajišťuje tak dlouhodobé bezproblémové používání. Pánev je díky hliníkové kostře velmi lehká a má příjemně dlouhou, černou, fenolickou, tedy vysoce tepelně odolnou rukojeť. Díky žebrovanému dnu mají pokrmy na ní připravované vypálenou typickou grilovací mřížku. Grilovací pánev Ken Hom Excellenece je uživatelsky příjemná jak pro praváky, tak i pro leváky, protože slévací hubice na olej či šťávu jsou po obou stranách. Grilovací pánev Ken Hom Excellence je lehká do ruky, protože kostru tvoří hliník. Potažena je z obou stran nepřilnavým povrchem. Připravované pokrmy mají díky vnitřnímu vystouplému žebrování typický vzhled grilovaných pokrmů. Oboustranné slévací hubice dělají pánev komfortní jak pro praváky, tak pro leváky. Ken Hom wok = světová špička pro autentickou přípravu čínské a asijské kuchyně Pánev na grilování doplňuje wok pánve řady Excellence, která je navržena tak, aby vám umožnila rychlou, snadnou a zdravou přípravu oblíbených jídel asijské kuchyně. Vynikající nepřilnavý povlak zajišťuje, že se pánev rychleji zahřeje, udržuje potřebnou teplotu i při nižším stupni nastaveném na plotýnce a navíc spotřebujete méně oleje, jestli vůbec nějaký. Perfektní kuchyňské vybavení pro grilování doma z ní činí také: lehkost – kostru tvoří litý hliník nepřilnavost – 2 vrstvý, oděruodolný nepřilnavý povrch vysoká odolnost – možno používat i kovové kuchyňské náčiní bezpečnost –fenolická rukojeť s minimální tepelnou vodivostí snadná údržba – možné použít i myčku nádobí skladnost – kovové oko na zavěšení praktičnost – ?slévací hubice na obou stranách, vhodná pro praváky i leváky dostupnost – perfektní kombinace příznivé ceny a špičkové kvality všestrannost – vhodná téměř na všechny typy ohřevu, KROMĚ indukce Technické specifikace: rozměry: 25 x 25 cm Doporučení pro údržbu: Pokud myjete pánev v myčce, po dokončení cyklu ji vyjměte a do sucha vytřete měkkou utěrkou. Při ručním mytí nepoužívejte silně abrasivní prostředky ani drátěnku, přichycené zbytky jídla nechejte odmočit. Čas od času potřete vnitřní povrch pánve olejem. Pokud chcete prodloužit životnost nepřilnavého povrchu, používejte raději dřevěné nebo silikonové náčiní. Zaujala vás grilovací pánev Ken Hom Excellence? Podívejte se ještě na wok pánve stejné řady.

Více informací

Světově uznávaná autorita a odborník na asijskou kuchyni pochází z velmi skromných poměrů. Narodil se v roce 1949 v Tusconu v Arizoně čínským emigrantům, otec však brzy po narození syna zemřel a ovdovělá maminka byla nucena se přestěhovat do Chicaga, kde měla příbuzné. Žili ve velké bídě, ale díky rodinné podpoře a faktu, že maminka byla skvělá kuchařka, která dokázala uvařit vynikající jídlo z pár surovin, nikdy netrpěl hlady. V 11 letech už však při škole vypomáhal v restauraci svého strýce, shodou náhod v tehdy jedné z nejlepších a nejvíce prosperujících restaurací v Čínské čtvrti. Ve 20 letech, v roce 1969, odešel studovat na univerzitu v Berkeley v Kalifornii dějiny umění a francouzskou historii. Na školu si vydělával kuchařskými kurzy, které pořádal o víkendech u sebe doma. Poskytoval také catering privátním klientům. Nejdříve se zaměřoval na italskou kuchyni, až později na svou rodnou, tedy čínskou kuchyni, která zdaleka nebyla tak známa, jako dnes. Při tom mu došlo, že gastronomie bude nadále hlavní oblastí, které se chce dále věnovat. V roce 1977 jej oslovila nově otevíraná škola pro profesionální kuchaře v San Franciscu – Kalifornská kulinární akademie, aby se stal jejich lektorem. Později procestoval Francii a Itálii, kde poznával kulinární taje těchto zemí. Jeho kariéru ambasadora čínského kulinárního umění a kultury stolování nastartovalo vydání první knihy – kuchařka s názvem Čínské kuchařské techniky vyšla v roce 1981 a reakcí na ní, kromě vysoce pozitivních čtenářských ohlasů, byl i velký profilový článek v New York Times. Štěstena se na něj usmála podruhé, když právě v New Yorku potkal o rok později známou indickou herečku Madhur Jaffrey, propagující v televizi svou národní kuchyni. Ta právě Kena Homa doporučila vedení BBC TV jako nejvhodnější osobu pro pořad o originální čínské kuchyni. A tak v roce 1983 spatřil světlo světa nejen pořad Ken Hom´s Chinese Cookery, který se stal brzy hitem a dočkal se do dnešních dnů pěti televizních sérií, ale i stejnojmenná kniha, která je dodnes mnohými považována za bibli čínské kuchyně. Od té doby jej Osud začal odměňovat za strádání v dětství. Od svého prvního úspěchu vydal dalších 36 kuchařek, věnujících se nejen čínské, ale i thajské, vietnamské, korejské, kambodžské, malajské a dokonce i francouzské kuchyni, speciálně popularizaci přípravy jídel z černých lanýžů. Natočil mnoho televizních pořadů, propagujících asijské kulinární umění a například pětidílný dokument korejské televize o původu tradičních asijských nudlí nazvaný The Noodle Road, jehož je autorem, se prodal do 25 zemí světa a získal několik prestižních cen. Vařil mnoha světovým celebritám a osobnostem ze světa politiky či businessu, na seznamu lze najít jména jako Elton John, Tina Turner, Rowan Atkinson nebo Miloš Forman, stejně tak jako Julia Child, Kate Moss, David Beckham, Sir Alex Ferguson nebo Cherie a Tony Blairovi.
Ken Hom

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...