GreenPan PREMIERE IND pánev 24 cm nerez/keramika

Objednací kód: 9919580,Part No.: CC003817-001,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 24 měsíců

Je nám líto,
ale tento produkt je beznadějně vyprodán a nebo je pouze dostupný jako dárek k vybranému výrobku. Vyberte si, prosím, ze související nabídky níže.

Popis

Pánev GreenPan z kolekce Premiere o průměru 24 cm s nepřilnavým keramickým povrchem Thermolon™ je vyrobená z robustního 3vrstvého materiálu, který tvoří hliníkové jádro mezi dvěma vrstvami nerezové oceli. Díky tomu je pánev vhodná na indukci i na zapékaní v troubě. Oceníte ji, když potřebujete osmahnout cibulku, orestovat zeleninu či podusit maso nebo připravit míchaná vajíčka. Rozměry pánve GreenPan Premiere Průměr 24 cm Hmotnost 794 g 7 výhod pánve Premiere od GreenPan Zdravý keramický nepřilnavý povrch Thermolon™ na přírodní bázi bez PFOA, PTFE, PFAS, kadmia i olova Robustní 3vrstvý materiál, hliníkové jádro opláštěné nerezovou ocelí - skvělá akumulace a rovnoměrná distribuce tepla po celém povrchu, tvarově stabilní - nedeformuje se ani při vysokých teplotách Speciální konstrukce okrajů pánve chránící nepřilnavý povrch před odštipováním (např. při oklepávání nástrojů o hranu pánve) Evershine finish - speciální úprava nerezové oceli (těla pánve i rukojeti), díky které zůstává zářivě lesklá a stálebarevná, jako nová Rukojeť z nerezové oceli pevně přichycená 2 nýty, které jsou na vnitřní straně dokonale hladké Vhodná i na indukci (a všechny ostatní tepelné zdroje) i do trouby až do 300 °C Lze mýt v myčce nádobí Celonerezová, tepelně odizolovaná rukojeť je k pánvi přichycena robustními nýty, které jsou na vnitřní straně dokonale hladké pro snadnou údržbu. Díky tomu můžete pánev používat i v troubě až do 300 °C. Má dokonalou ergonomii pro snadnou a bezpečnou manipulaci i s plnou pánví. Praktické očko na zavěšení pánve. 3vrstvý materiál, hliník opláštěný nerezovou ocelíPánev je vyrobena z robustního 3vrstvého materiálu: hliníkové jádro je opláštěné nerezovou ocelí. Na vnitřní část je pak v jedné kompaktní vrstvě nanesen zpevněný keramický nepřilnavý povrch. Tělo pánve je výjimečně pevné a tvarově stabilní: nedeformuje se ani při vysokých teplotách. Výborně akumuluje teplo a rovnoměrně jej rozvádí po celém povrchu. Pánev je vhodná na všechny tepelné zdroje, včetně indukce a v klasické troubě ji může používat prakticky bez omezení. Keramický nepřilnavý povrch Thermolon vyztužený diamantyKeramický nepřilnavý povrch Thermolon™ Diamond Advanced neobsahuje PFOA, PTFE, PFAS, olovo ani kadmium a pro ještě větší odolnost je vytvrzený diamantovými částicemi. Nejen, že můžete vařit zdravěji s využitím minima tuku, ale pánev nepoškodí ani nerezové náčiní (obracečky, metly) a dokonce ji můžete umývat i v myčce nádobí. Speciální konstrukce okrajů chrání povrch pánve před odštipováním (např. při oklepávání nástrojů o hranu pánve). Několik tipů na závěr Díky perfektní tepelné vodivosti je ideální používat vaši pánev na nízkou - střední teplotu (ideálně po zahřátí pánve snížit teplotu). Vařte zdravěji - stačí používat jen velmi malé množství oleje nebo másla. Vyvarujte se však olejům ve spreji (malé kapičky oleje snadno karbonizují a způsobí ztrátu nepřilnavosti). Před mytím nechte pánev vychladnout. Pánve je možné mýt v myčce nádobí, ačkoliv ruční mytí je mnohem šetrnější a prodlouží dobu, po kterou si můžete užívat výhod nepřilnavého keramického povrchu. Díky nepřilnavému keramickému povrchu je velmi snadné a rychlé umýt pánev v ruce s použitím saponátu a měkké houbičky. Nepoužívejte drátěnky. Skladujte jen čisté pánve a při stohování je prokládejte ochrannými vložkami.

Více informací

Láska k přírodě a nutnost chránit životní prostředí dovedla dva spolužáky k vynálezu "zeleného", přírodního nepřilnavého povrchu. Jan Helskens a Wim de Veirman, dva kluci žijící ve vlámské části Belgie, se shodně trápili doprovodnými aspekty v té době vyráběných nepřilnavých povrchů, které uvolňovaly toxiny při přehřátí a všechny byly vyrobené s pomocí PFOA, značně nešetrné k přírodě. Dva Vlámové se tak vydali vytvořit novou, k přírodě šetrnější alternativu. Touha přispět ke zlepšení životního prostředí byla opravdu silná, a tak po mnoha letech pokusů a experimentování nakonec v roce 2007 uvedli na trh první "zelenou pánev" se zdravým nepřilnavým povrchem, vyrobeným z derivátu písku, v té době naprosto ojedinělým revolučním řešením. Zrodil se nepřilnavý povrch ThermolonTM. Pánev, co změní vaši kuchyni i myšlení Lehké, na všechny zdroje ohřevu a ekologické. Pánve s nejlepším keramickým povrchem na trhu. Proč si myslíme, že jsou skvělé? 1. Jsou perfektní pro přípravu zeleninových a vaječných jídel nebo dušených či jinak pomalu připravovaných mas, zkrátka jídel, která ke své přípravě potřebují nízkou až střední teplotu. 2. Díky jejich nepřilnavému povrchu na nich můžete jídla připravovat jen s pomocí malého množství tuku, nebo zcela bez něj. Ovšem upřímně, smažit zcela bez tuku – komu z vás by to chutnalo? 3. Jejich povrch je velmi odolný, takže jej při běžném zacházení nepoškrábete. Většinu nepřilnavých povrchů na bázi teflonu, přes veškerou snahu a užívání jen toho správného náčiní po nějaké době stejně odřete. S povrchem ThermolonTM se vám tohle stát nemůže. 4. Velmi jednoduše se udržují čisté. Většinou si při čištění vystačíte s ubrouskem nebo mokrou houbičkou s kapkou tekutého prostředku. Keramické pánve GreenPan můžete dát i do myčky, my ale doporučujeme raději ruční mytí. Vzhledem k používání silně detergentních mycích prostředků v myčce i tento povrch časem může změnit své skvělé vlastnosti. 5. Jejich užití je univerzální, pánve a nádobí GreenPan můžete použít nejen na všech zdrojích ohřevu, ale také pro zapékání v troubě. 6. A v neposlední řadě výroba nádobí se "zeleným" nepřilnavým povrchem ThermolonTM je šetrná k naší přírodě. Jasný příkaz dnešní doby – ekologie a udržitelnost To jsou zelené keramické pánve GreenPan. A proč říkáme, že jejich nepřilnavý povrch je vytvořen jen z přírodních materiálů? Protože to tak opravdu je. Základem pro keramický povrch ThermolonTM je totiž pískový derivát, který se metodou sol-gel (metoda přeměny pevných částic na gel) přemění na substanci, kterou lze volně rozprášit na pánev, aniž by byla použita nějaká lepidla či jiná aditiva, tedy bez materiálů jako PFOA nebo jakýchkoliv jiných PFAS. Následně je pánev v peci vytvrzena, přičemž se uvolní o 60 % méně CO2, než při výrobě nepřilnavých pánví tradičním způsobem. Dnešní, v pořadí již 5. generace povrchu Thermolon TM Diamond Advanced, se ještě navíc vyznačuje výjimečnou tvrdostí, která je dosažena přidáním diamantů, namletých do základního křemičitého derivátu.
GREENPAN

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...