Objednací kód: 7771006,Part No.: 341030044958,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 12 měsíců
Hlavní výhody "pomalého" vaření
Tato metoda je charakteristická dlouhou dobou vaření při nízkých teplotách, proto se zjednodušeně nazývá pomalé vaření .
Hlavní výhodou pomalého vaření je, že si potraviny uchovávají své aroma a chuť. Díky této úpravě bude chuť přidaných bylinek a koření výraznější a maso jemnější. Další nespornou výhodou je, že se připravovaný pokrm nedá prakticky připálit. Pomalé vaření v hrnci s vnitřní keramickou nádobou zaručuje perfektní a rovnoměrnou tepelnou úpravu zejména celých kusů masa a také drůbeže vcelku, tedy kachny, husy a další. Oblíbená jsou také jídla tzv. vše v jednom hrnci, kdy se celý pokrm vaří dohromady, což ušetří čas strávený přípravou jídla.
Komfort vaření ve "Slow Cooker„ hrnci
Vnitřní keramický hrnec se ohřívá rovnoměrně a perfektně rozděluje teplo kolem vařeného pokrmu. Keramický hrnec lze rovněž samostatně použít na gratinování a zapékání v troubě a také v něm můžete pokrm přímo servírovat na stůl.
Na ovládacím panelu lze nastavit provozní teplotu ve třech stupních - vysoká, nízká nebo udržování v teple.
Dále lze nastavit dobu přípravy pokrmu.
Přednastavena je 12hodinová fáze vaření, po jejímž uplynutí se pomalý hrnec automaticky přepne na režim udržení v teple na 6 hodin. Stisknutím tlačítka lze naprogramovat v 30 minutových krocích i vlastní časy vaření v rozmezí od 30 minut až do 12 hodin.