Myslíte si, že o kvalitě krájení rozhoduje jen výběr použité oceli, tvar čepele a stupeň nabroušení? Profesionální kuchaři by vám řekli, že stejně důležitý je způsob krájení, resp. držení nože nejen za rukojeť, ale částečně i za čepel.
Ručně broušená čepel s „V“ profilem je vynikající pro přesné krájení a řezání bez námahy. Dokonale ergonomická protiskluzová rukojeť neklouže v dlani, použití nože PRECIOSO je komfortní a bezpečné.
Ručně broušená čepel s „V“ profilem je vynikající pro přesné krájení a řezání bez námahy. Dokonale ergonomická protiskluzová rukojeť neklouže v dlani, použití nože PRECIOSO je komfortní a bezpečné.
Myslíte si, že o kvalitě krájení rozhoduje jen výběr použité oceli, tvar čepele a stupeň nabroušení? Profesionální kuchaři by vám řekli, že stejně důležitý je způsob krájení, resp. držení nože nejen za rukojeť, ale částečně i za čepel.