Zapletená kola SHIMANO WH-R501 8-10 rychlostí

Objednací kód: 9975581,Part No.: EWHR501APCBY,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 12 měsíců

Je nám líto,
ale tento produkt je beznadějně vyprodán a nebo je pouze dostupný jako dárek k vybranému výrobku. Vyberte si, prosím, ze související nabídky níže.

Popis

Pláštové silniční kola - nízký ráfek vhodné pro 8, 9 a 10(nutná 1mm podložka) 20 nerezových drátů vpředu, 24 vzadu radiální výplet vpředu, křížený vzadu RU:F-133mm/R-163mm indikace opotřebení ráfku hmotnost 1 900 g/pár

Více informací

Společnost Shimano je světovým výrobcem cyklistických komponentů, rybářského vybavení a dalších sportovních potřeb. Základní strategií naší společnosti je být společností vytvářející hodnoty. Mezi naše silné stránky patří schopnost přicházet s výjimečnými nápady, schopnost tyto nápady realizovat a za pomocí nejnovějších technologií je poté vyrábět. Neustále se snažíme vyvíjet nové kvalitnější a atraktivnější produkty. Důkazem toho je výstavba Střediska výrobních technologií v Osace(MTC – Manufacturing Technology Center), které bude sloužit k výměně technologických informací mezi jednotlivými závody a vývoji nových produktů. Team Shimano má za sebou více než 90 let úspěchů. V současné době představuje Team Shimano 12967 lidí ve více než 25 zemích celého světa.
Stránky výrobce: http://cycle.shimano-eu.com/
SHIMANO

Hodnocení

Loading...

Poradna