Whirlpool UW4 F2Y WB F2 Šuplíková mraznička volně stojící, 175 l

Objednací kód: 9906005,Part No.: UW4 F2Y WB F2,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 12 měsíců

Je nám líto,
ale tento produkt je beznadějně vyprodán a nebo je pouze dostupný jako dárek k vybranému výrobku. Vyberte si, prosím, ze související nabídky níže.

Popis

Whirlpool UW4 F2Y WB F2 je volně stojící šuplíková mraznička, která kombinuje elegantní design s vysokou funkcionalitou. Její moderní vzhled doplní každou kuchyň, zatímco šuplíkové uspořádání poskytuje pohodlný přístup k uloženým potravinám. S technologiemi pro úsporu energie a optimální uchování potravin je ideální pro ty, kteří hledají spolehlivou a energeticky efektivní mrazničku. Senzorová technologie chlazení 6. smysl NoFrost Extra záruka 15 let Displej Ovládání elektronické / tlačítky Klimatická třída SN-T Spotřeba energie (2010/30/EU) 200 kWh/rok Celkový využitelný objem 175 l Hlučnost 41 dB Počet kompresorů 1 Počet termostatů 1 Madlo vyčnívající Typ dveří ploché s hranami Barva dveří bílá Změna otevírání dveří Termostat mrazničky Odmrazování mrazničky Beznámrazový NoFrost systém Třída mrazení 4* Mrazící výkon 26 kg/24 h Odolnost při výpadku proudu 24 hod. Vypínač / zelená signálka mraz. Alarm / červená signálka mraz. Indikátor dveří mrazničky Rychlomrazení/ oranžová signálka Tlačítko rychlého zmrazování Rozměry (vxšxh) 1420x595x645 mm Hmotnost 56,0 kg

Více informací

Whirlpool je jedničkou na trhu bílé techniky, domácích spotřebičů a vybavení domácnosti již více než 100 let. Pračky a sušičky jsou rychlejší, proto během dne vyperete více prádla. Chladničky jsou obohaceny o širší prostory a větší komfort. Myčky pojmou více nádobí a díky úspornému provozu šetří i vaši peněženku. Pokud hledáte moderní a úsporné spotřebiče, jako jsou pračky, chladničky, sporáky, klimatizace, trouby a další, jsou tu pro vás spotřebiče Whirlpool. Ve všech ohledech dokonalé.
Stránky výrobce: www.whirlpool.cz
WHIRLPOOL

Další produkty značky WHIRLPOOL

Parametry

Hlučnost
Hlučnost [dB]:41
Základní parametry
Objem mrazáku [l]:175
Klimatická třída:SN
Klimatická třída:T
Třída mrazení:****
Funkce
Displej:ano
Fyzické charakteristiky
Akumulační doba [h]:24
Zaměnitelné dveře:ano
Hmotnost [kg]:56
Typ mrazáku:šuplíkový
Mrazící výkon [kg/24h]:26
Výška [mm]:1420
Šířka [mm]:595
Hloubka [mm]:645
Napájení a spotřeba
Energetická třída:E

Záruka

Opravy spotřebičů Whirlpool zajišťuje přímo výrobce u zákazníka na místě, nebo se svozem. Více informací naleznete na: V případě dalších dotazů k řešení servisu kontaktujte nás na mailu [email protected], nebo tel.: +420585157507.

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...