Trust GXT 252 Emita Streaming Microphone

Objednací kód: 8821753,Part No.: 21753,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 24 měsíců

Doprava zdarma
Loading...

Profesionální studiový mikrofon USB v přepravním pouzdru s přesnou kardiodovou charakteristikou záznamu pro streamování, podcasting, voiceover a akustickou hudbu. Kabel 180cm.

1 999 Kč
1 652 Kč bez DPH
Loading...

Popis

Profesionální studiový mikrofon USB v přepravním pouzdru s přesnou kardiodovou charakteristikou záznamu pro streamování, podcasting, voiceover a akustickou hudbu Digitální připojení USB, funguje ihned v jakémkoliv stolním či přenosném počítači. Bohatá, hutná a jasná zvuková reprodukce, pro záznam hlasového projevu a akustických nástrojů Skvělé pro podcasty, video blogy, voiceover, záznam hudby či streamování na portálech YouTube, Twitch a Facebook. Kardiodová charakteristika záznamu pro vysoce přesný záznam a jasný zvuk bez šumu pozadí Mikrofon je dodáván s odolným hliníkovým přepravním pouzdrem pro bezpečné uložení a přepravu Včetně těžkého kovového stojánku, vysoce kvalitního antivibračního držáku a velkého dvojitého pop filtru. Odpojitelný kabel USB, 1,8 m Další informace Frequency range: 18Hz-21KHz Hmotnost: 300g Obsah balení Přepravní pouzdro Mikrofon Kabel USB Pop filtry Antivibrační držák Stolní stojánek Návod k použití Systémové požadavky Stolní nebo přenosný počítač s portem USB Windows, Chrome OS, Mac OS

Více informací

Trust International B.V. byla založena v roce 1983 a celosvětově působí ve 4 značkách: Trust, Trust Gaming, Trust Mobile a Trust Smart Home.
Stránky výrobce: https://www.trust.com/en/
TRUST

Další produkty značky TRUST

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...