SOLO New York Parker Hybrid Dámská taška/batoh pro NB 15,6 '', černá

Objednací kód: 9907663,Part No.: EXE801-4,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 24 měsíců

Je nám líto,
ale tento produkt je beznadějně vyprodán a nebo je pouze dostupný jako dárek k vybranému výrobku. Vyberte si, prosím, ze související nabídky níže.

Popis

Popis produktu Kolekce Triumph je navržena pro dámy! Parker Hybrid Ladies Tote lze snadno používat jako brašnu nebo jako batoh, a to díky dvěma ramenním popruhům v zadní části tašky. Elegantní design byl vyvinut designéry v našem tvůrčím studiu v New Yorku. Nadčasové provedení se zlatými doplňky. Tato barevná kombinace ztělesňuje duši New Yorku a vytváří neohrožený vzhled, který dokáže vše. Brašna byla navržena nejen pro přenášení vašeho notebooku či tabletu, ale díky mnoha kapsám, pojme i řadu dalších věcí. VLASTNOSTI Lze používat jako brašnu nebo jako batoh Polstrovaný prostor vyhrazený pro notebook 15,6 '' Vnitřní organizér pro příslušenství Polstrované popruhy na batoh Přední a zadní kapsa na zip Elegantní zlaté doplňky Nožičky pro lepší ochranu Integrovaný popruh na madlo kufru SPECIFIKACE VNĚJŠÍ ROZMĚRY: 41 x 17,5 x 11,5 cm HMOTNOST VÝROBKU: 680 g MATERIÁL: Polyester

Více informací

PORT DESIGNS - francouzský výrobce, která působí na trhu již od roku 1992. Je specialistou na designové brašny, pouzdra, tašky a batohy pro elektroniku. Značka PORT má ve Francii vlastní designové studio, které je zárukou stylového a kvalitního provedení. Rozmanitost produktů PORT uspokojí každého zákazníka od studentů po manažery. V nabídce značky najdete především brašny a batohy na notebooky či například fototechniku. Několik ucelených designových řad navíc přináší možnost výběru vhodného pouzdra pro téměř všechny rozměry.
PORT

Parametry

Obecné vlastnosti
Podle použití:Batoh
Fyzické charakteristiky
Barva:černá
Podporované úhlopříčky notebooků [palce]:15,6
Vybavení
Ramenní popruh:ano
Úložný prostor:ano

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...