Sencor SRD 7100W

Objednací kód: 9932505,Part No.: 35055166,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 24 měsíců

Je nám líto,
ale tento produkt je beznadějně vyprodán a nebo je pouze dostupný jako dárek k vybranému výrobku. Vyberte si, prosím, ze související nabídky níže.

Popis

Digitální rádio DAB+ příjem stanic v maximální kvalitě Snadné automatické ladění stanic Napájení pomocí vestavěné baterie nebo napájení micro USB Zvuk: Celkový výstupní výkon (RMS): 2 W Frekvenční odezva: 60 Hz–15 kHz Celkové harmonické zkreslení: ?10% (1 kHz) Displej: Dot-Matrix displej Příjem: Tuner DAB+ (Digital Audio Broadcasting) Tuner rádia FM PLL Radio Data System (RDS) Předvolby stanic: 80 (40 DAB a 40 FM) Teleskopická anténa Vstupy a výstupy: Bluetooth 5.0 – Bezdrátové streamování zvuku Aux-In (3.5mm konektor) Sluchátkový výstup MONO (3.5mm konektor) Ostatní: Čas, automatické vypnutí Automatické aktualizace času Dobíjecí Li-Ion baterie s kapacitou 1000 mAh Doba přehrávání až 9 hodin při 50% hlasitosti Micro USB konektor pro napájení Rozměry: 170 x 36 x 90 mm Hmotnost: 0,3 kg Příslušenství: napájecí kabel, návod

Více informací

Sencor je mezinárodní značka elektroniky a domácích spotřebičů, založená v Japonsku v roce 1969. Postupem času se zaměřila na výrobu široké škály produktů, od kuchyňských spotřebičů a televizorů po audio techniku a mobilní zařízení. Sencor se vyznačuje dostupnými cenami a pestrým designem, což ji činí populární volbou pro spotřebitele po celém světě. Značka si klade za cíl nabídnout technologii a inovace širokému spektru zákazníků, přičemž se soustředí na jednoduchost použití a moderní styl.
SENCOR

Další produkty značky SENCOR

Parametry

Tunery
DAB:ano
DAB+:ano

Záruka

Máte problém se zakoupeným výrobkem v záruční lhůtě? S reklamací se můžete obrátit přímo na autorizovaný servis. Vyřízení reklamace může být o několik dnů rychlejší, protože se zboží nemusí přepravovat mezi servisem a obchodem, jste v přímém kontaktu s reklamačním technikem a váš problém můžete konzultovat přímo s kompetentní osobou.

V žádném případě se nezříkáme odpovědnosti reklamovat zboží, pouze nabízíme možnost rychlejšího vyřízení.

Informace o autorizovaném servisu

  • Servis: FAST ČR, a.s.
  • WWW: https://www.fastcr.cz/servis/
  • E-mail: [email protected]
  • Tel.:+420 531 010 292-3
  • Adresa: FAST ČR, a.s.
  • Ulice: Holubice č.p. 550
  • Město: Brno
  • PSČ: 68351
  • Způsob uplatnění: Poštou nebo osobně na zmíněném kontaktu, nebo u servisních partnerů : https://www.fastcr.cz/servis/
  • Hodnocení

    Loading...

    Poradna

    Loading...