Sencor SFN 4060WH

Objednací kód: 9782925,Part No.: 41009471,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 24 měsíců

Je nám líto,
ale tento produkt je beznadějně vyprodán a nebo je pouze dostupný jako dárek k vybranému výrobku. Vyberte si, prosím, ze související nabídky níže.

Popis

Stolní ventilátor SFN 4060WH

Elegantní stojanový ventilátor Sencor SFN 4060WH oceníte především během léta při vysokých teplotách. Zabere minimum místa, a přesto díky třem rychlostem provozu zvládne maximální osvěžení. Pro stolní použití jednoduše upravíte výšku ventilátoru na nižší polohu 96 cm. Klíčovou funkcí je horizontální oscilace vzduchu, kdy hlava ventilátoru rotuje ze strany na stranu a fouká vzduch do více směrů. Stabilitu přístroje řeší pevný podstavec a bezpečnost celého provozu dotváří ochrana proti přehřátí.

Stojanový ventilátor Sencor SFN 4060WH přináší ideální ochlazení.

Optimální osvěžení se třemi rychlostmi proudění vzduchu

Chcete se bleskově ochladit v horkém dni? Jednoduše otočte rychlostním kolečkem na volbu 3, která má nejvyšší výkon foukání vzduchu a osvěží vás, i když ventilátor umístíte v prostoru místnosti. Pro nižší rychlost proudění pak slouží volby 2 a 1, nula pak k vypnutí ventilátoru.

Zapněte si automatickou rotaci ventilátoru ze strany na stranu

Při běžných činnostech doma nebo v kanceláři využijte horizontální rotaci hlavy ventilátoru. Jedná se o režim automatického otáčení ze strany na stranu v rozmezí 80°. Vzduch se tak rozhání do různých koutů místnosti pro vaše nejvyšší pohodlí. Za zmínku stojí i možnost ruční úpravy sklonu ventilátoru.

Funkce 2 v 1 a polohování výšky ventilátoru

Funkce 2 v 1 je nespornou výhodou tohoto ventilátoru. Středová tyč je posuvná, proto lze nastavit výšku tak, jak zrovna potřebujete pro to nejlepší osvěžení. Nejnižší polohu 96 cm od země oceníte při stolním použití přístroje, naopak výšku 130 cm uvítáte, když ventilátor umístíte kamkoli v místnosti a fouká do více stran.

Klíčové vlastnosti:

  • 3 rychlosti provozu
  • Stolní a stojanový ventilátor 2 v 1
  • Horizontální rotace v úhlu 80°
  • Nastavitelná výška a nastavitelný úhel sklonu

Více informací

Sencor je mezinárodní značka elektroniky a domácích spotřebičů, založená v Japonsku v roce 1969. Postupem času se zaměřila na výrobu široké škály produktů, od kuchyňských spotřebičů a televizorů po audio techniku a mobilní zařízení. Sencor se vyznačuje dostupnými cenami a pestrým designem, což ji činí populární volbou pro spotřebitele po celém světě. Značka si klade za cíl nabídnout technologii a inovace širokému spektru zákazníků, přičemž se soustředí na jednoduchost použití a moderní styl.
SENCOR

Další produkty značky SENCOR

Parametry

Obecné vlastnosti
Provedení ventilátoru:stojanový
Základní parametry
Hlučnost [dB]:56
Funkce
Počet rychlostí:3
Oscilace:ano
Fyzické charakteristiky
Barva:bílá
Průměr vrtule [cm]:40
Napájení a spotřeba
Příkon [W]:50

Záruka

Máte problém se zakoupeným výrobkem v záruční lhůtě? S reklamací se můžete obrátit přímo na autorizovaný servis. Vyřízení reklamace může být o několik dnů rychlejší, protože se zboží nemusí přepravovat mezi servisem a obchodem, jste v přímém kontaktu s reklamačním technikem a váš problém můžete konzultovat přímo s kompetentní osobou.

V žádném případě se nezříkáme odpovědnosti reklamovat zboží, pouze nabízíme možnost rychlejšího vyřízení.

Informace o autorizovaném servisu

  • Servis: FAST ČR, a.s.
  • WWW: https://www.fastcr.cz/servis/
  • E-mail: [email protected]
  • Tel.:+420 531 010 292-3
  • Adresa: FAST ČR, a.s.
  • Ulice: Holubice č.p. 550
  • Město: Brno
  • PSČ: 68351
  • Způsob uplatnění: Poštou nebo osobně na zmíněném kontaktu, nebo u servisních partnerů : https://www.fastcr.cz/servis/
  • Hodnocení

    Loading...

    Poradna

    Loading...