Remington XR1550

Objednací kód: 8802600,Part No.: 41009201,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 24 měsíců

Je nám líto,
ale tento produkt je beznadějně vyprodán a nebo je pouze dostupný jako dárek k vybranému výrobku. Vyberte si, prosím, ze související nabídky níže.

Popis

DOKONALÉ HLADKÉ OHOLENÍ Rotační strojek R8 s frézkami Lift Logic dosáhne hladkého a šetrného oholení a celý proces je také velmi komfortní. Nyní můžete každé ráno odcházet z domu dokonale oholen a bez starostí. A jak to funguje? Pro efektivnější oholení první frézka nadzvedne a napne vous předtím, než ho druhá frézka v protisměru oholí blíže u kořínku. ŠETRNÝ KE KONTURÁM Flexibilní holicí hlavy se postarají o každý záhyb, úhel i hranu vašeho obličeje. Plně se přizpůsobí vašim konturám - pro maximální pohodlí a dokonalý kontakt se pohybují v různých směrech a kopírují tak dokonale tvar vaší brady, lícních kostí nebo spodní čelisti. VÍCE INFORMACÍ Frézky Lift Logic Antimikrobiální okolí hlavy proti podráždění pokožky Flexibilní holicí hlava Nástavec pro zastřižení a styling vousů 100% voděodolný Detailní zastřihovač Lithiová baterie - až 60 minut provozu Doba nabíjení 90 minut LED ukazatel nabítí 5minutové rychlonabití Pouzdro na uskladnění Bezdrátový Nabíjecí stojánek Záruka 2 roky

Více informací

Značka Remington neustále investuje do výzkumů spotřebitelských potřeb a velmi úzce spolupracuje s profesionálními kadeřníky a specialisty tak, aby společně vytvořili inovativní produkty na profesionální úrovni podle nových trendů a požadavků zákazníků. Remington není jen o výjimečnosti produktů. Je o snaze proměnit tuto výjimečnost v každodenní potěšení našich zákazníků. Je o získání sebedůvěry, která přichází spolu s vědomím, že zákazníci vypadají perfektně a jsou připraveni na cokoliv. Škála produktů je velmi široká, zahrnuje vysoušeče vlasů, stylery, žehličky na vlasy, planžetové a rotační holicí strojky, zastřihovače vlasů, vousů a chloupků, epilátory či zubní kartáčky. Produkty značky Remington se prodávají v 85 zemích a 40 000 obchodech po celém světě.
REMINGTON

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...