Philco PTL 12232 BI

Objednací kód: 9777342,Part No.: 43002992,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 24 měsíců

Je nám líto,
ale tento produkt je beznadějně vyprodán a nebo je pouze dostupný jako dárek k vybranému výrobku. Vyberte si, prosím, ze související nabídky níže.

Popis

Vestavná monoklimatická chladnička Philco PTL 12232 BI v energetické třídě F disponuje objemem 199 l. Chladnička má elektronické ovládání teploty. Vnitřní prostor je rozdělen 4 skleněnými policemi a zásuvkou na ovoce a zeleninu. Na dveřích najdeme 3 přihrádky a držák vajec. Objem chladničky 201 l Elektronické ovládání Automatické odmrazování Systém posuvných dveří Hlučnost 42 dB Barva bílá Rozměry (VxŠxH) 122x54x54 cm

Více informací

Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů, především praček. Proto je jistě dobrou zprávou, že se tento tradiční výrobce vrací na evropský trh, a to s výrobky, které vynikají nejen vysokou kvalitou a vstřícností k uživateli, ale zároveň i šetrným přístupem k životnému Vysoká kvalita a ohleduplnost k přírodě Továrny, kde dnes výrobky značky Philco vznikají, splňují nejen ty nejpřísnější normy na kvalitu a zpracování, ale i na ochranu životního prostředí. Výrobce je o kvalitě svých produktů přesvědčen natolik, že na své výrobky poskytuje pětiletou záruku. Velký důraz klade nejen na funkčnost, technickou dokonalost, širokou nabídku užitečných programů, intuitivní a pohodlné ovládání, ale také na ohleduplnost vůči okolnímu životnímu prostředí. Filosofie tvůrců značky Philco by se dala tlumočit asi takto: Životní prostředí sice nedokážeme změnit ze dne na den, ale k jeho lepšímu stavu můžeme přispět postupně, třeba i drobnými činy. banner1.jpg Jedním z příkladů tohoto moderního a osvíceného trendu je nová řada vysoce úsporných praček PHILCO CROWN představující mimořádnou kvalitu péče o vaše prádlo. Některé pračky Philco jsou vybaveny tichým invertorovým motorem, který rychle dokáže reagovat na změnu během otáčení bubnu a lépe využít spotřebovanou energii.
PHILCO

Další produkty značky PHILCO

Parametry

Základní parametry
Klimatická třída:ST
Objem chladničky [l]:201
Hlučnost [dB]:42
Barva:bílá
Počet přihrádek chladničky:5
Funkce a vlastnosti
Automatické odmrazování:ano
Fyzické charakteristiky
Hmotnost [kg]:34
Výška [mm]:1220
Šířka [cm]:54
Hloubka [mm]:540
Počet dveří:1
Změna směru otevírání dveří:ano
Osvětlení:LED
Napájení a spotřeba
Energetická třída:F

Záruka

Opravy spotřební elektroniky Philco zajišťuje přímo výrobce, více na: V případě dalších dotazů k řešení servisu kontaktujte nás na mailu [email protected], nebo tel.: +420585157507.

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...