Mora VTPS 543 BX Vestavná parní trouba, 77 l

Objednací kód: 9934306,Part No.: VTPS 543 BX,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 24 měsíců

Je nám líto,
ale tento produkt je beznadějně vyprodán a nebo je pouze dostupný jako dárek k vybranému výrobku. Vyberte si, prosím, ze související nabídky níže.

Popis

Trouba Mora zajistí kromě tradičního pečení i další moderní úpravy jídla, které potěší milovníky zdravých pokrmů. Disponuje funkcí páry, se kterou si jídlo zachovává maximum vitamínů a stopových prvků a překvapí vás výbornou chutí a přirozenou konzistencí pokrmů. Také horkovzdušné fritování bez tuku připraví například hranolky či kuřecí nugety bez zbytečně vysoké kalorické hodnoty. Trouba je vybavená 12 programy, které jsou přesně navrženy pro vybranou přípravu daného pokrmu. Navíc je vybavena pyrolytickým čištěním pro maximálně komfortní údržbu. Velký objem pro velké kulinářské výzvy HomeMade klenutý tvar vnitřního prostoru byl inspirován tradičním tvarem klasické pece. Velký objem 77 l a promyšleně umístěná topná tělesa se starají o správné propečení a křupavý pokrm ze všech stran. Teplotu si lze upravovat od 50 do 300 °C. Klíčové vlastnosti: Funkce páry pro zachování vitamínů a skvělou chuť Můžete vybírat z 12 automatických programů Velký objem pro velké kulinářské výzvy Pyrolytické čištění – čištění bez práce Tlumené zavírání dvířek Trouba, která otevírá dveře k moderním tepelným úpravám pokrmů. Ovládání a programy Dotykové programovatelné hodiny jsou velmi jednoduché na ovládání. Pomocí zamačkávacích knoflíků snadno nastavíte teplotu a druh ohřevu. Můžete si programovat dobu pečení, odložit start s automatickým vypnutím nebo využít kuchyňskou minutku. Trouba nabízí kromě klasického pečení a pečení s využitím ventilátoru také automatické programy, gril, pečení s kruhovým tělesem s ventilátorem a párou, pečení s horním a spodním tělesem a párou, rozmrazování, rychlý předehřev trouby a program pro pyrolýzu. Trouba disponuje pamětí posledního nastavení času pečení, funkci pečení v krocích a nechybí dětský zámek. Ovládání Pyrolýza Pyrolýza – čištění bez práce O dokonalé vyčištění trouby se postará funkce pyrolytického čištění, která pomocí teploty 500 °C odstraní všechny nečistoty. Vy pak pouze po vychladnutí trouby setřete drobný prach. Otevírání Komfortní obsluha Komfort při obsluze poskytuje tlumené zavírání a otevíráním dvířek. Dvířka Ultra CoolDoor Quadro ze čtyřdílného skla s tepelným deflektorem zůstávají chladná během pečení i během pyrolytického čištění a nehrozí tak popálení. Příslušenství: 1× pekáč 1× mělký plech 1× rošt

Více informací

Značka MORA je na trhu již 190 let a již tak dlouho je vaší českou tradiční značkou. Děkujeme vám za vaši důvěru a věrnost. Láska ke značce MORA se přenáší z generace na generaci a zůstává tak ve většině českých domácností. Chceme vám kromě spolehlivých a vysoce účelných spotřebičů i nadále přinášet nejen vynikající zážitek z vaření, ale také radost, kterou strávíte ve vaší kuchyni. Otevíráme se sdílení této radosti nejen v kruhu rodinném, ale také ji sdílíme s našimi nejbližšími přáteli. Chceme přivítat novou mladší generaci našich uživatelů, kteří by stejně tak i jako jejich rodiče předávali českou tradici značky MORA svými dětem. MORA je radost vašeho domova.
Stránky výrobce: www.mora.cz
MORA

Další produkty značky MORA

Parametry

Napájení a spotřeba
Energetická třída:A+
Příkon [W]:2500
Programy
Gril:ano
Horkovzduch:ano
Rozmrazování:ano
Rozměry a hmotnost
Výška - vestavná [cm]:59,5
Šířka - vestavná [cm]:59,5
Hloubka - vestavná [cm]:56,4
Průvodce výběrem
Počet programů:12
Funkce
Dětská pojistka:ano
Displej:ano
Fyzické charakteristiky
Typ trouby:elektrická
Objem trouby [l]:77
Hmotnost [kg]:29

Záruka

Opravy spotřební elektroniky GORENJE & MORA zajišťuje přímo výrobce, více na: V případě dalších dotazů k řešení servisu kontaktujte nás na mailu [email protected], nebo tel.: +420585157507.

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...