Lamart LT7058 Konvice na čaj BULB 2 l

Objednací kód: 9906202,Part No.: 42003964,Záruka spotřebitel/ostatní: 36 měsíců / 36 měsíců

3 roky záruka

Doprava od 149 Kč
Vyzvednutí zdarma
Loading...

Vychutnejte si oblíbený čaj z praktické konvice s nerezovým sítkem. Ať už u běžné každodenní snídaně nebo třeba jen při čaji o páté, když zůstáváte v práci.

199 Kč
164 Kč bez DPH
Loading...

Popis

Skleněná čajová konvice, kterou využijete nejen na všechny druhy čajů, ale i pro přípravu teplých a studených nápojů. Konvice obsahuje nerezové sítko pro sypké čaje, kousky ovoce nebo čajové bylinky. Madlo je vyrobeno z odolného plastu. Konvice je opatřena plastovým víčkem pro snadný přístup k čištění a plnění nádoby. Konvice není varná. Upozornění: Konvice se nesmí používat na žádném zdroji otevřeného ohně, plynu ani elektrické energie.

Více informací

Piere Lamartlamart Francie je svým kulinářstvím proslulá a nachází se v ní bezpočet hospůdek, z nichž vzešla kuchařská elita a pozoruhodné množství michelinských hvězd. Uprostřed jedné z proslulých oblastí Bretagne, na úrodném pobřeží Atlantského oceánu, najdete malou rodinnou restauraci, kde za svého života působil šéfkuchař Piere Lamart. Dobrosrdečný, usměvavý frantík, který byl srdcem a duší malé rodinné brasserie a pro všechny v okolí byl typický pro svou neodmyslitelnou pruhovanou zástěru, jež každý den oblékal přes svůj kuchařský rondon. Celé jeho tajemství spočívalo v pohostinnosti, přístupu ke svým zákazníkům a radosti, jež se promítala do všeho, co dělal. Řada kuchyňského nádobí Lamart by Piere Lamart byla inspirována zkušenostmi a hravým přístupem k vaření tohoto jedinečného kuchařského profesionála. DUŠAN STÁDNÍK (kreativní šéfkuchař) Pro přípravu kvalitního jídla a nápojů nestačí použít jen vynikající suroviny, ale důležité jsou i spotřebiče a nádobí,na kterých se potraviny připravují.Je důležité, aby vše bylo kvalitní a v symbióze – to, co jíte a na čem to připravujete, říká Dušan Stádník, šéfkuchař a lektor gastronomie s dlouholetými zkušenostmi ze zahraničí i z Čech, specialista na českou a regionální gastronomii.
Stránky výrobce: http://www.lamart.cz/
LAMART

Parametry

Základní parametry
Vhodné do myčky:ano
Vhodné pro elektrický ohřev:ne
Vhodné pro indukci:ne
Vhodné pro sklokeramiku:ne
Vhodné pro plynový ohřev:ne
Fyzické charakteristiky
Barva (doplňková):černá
Barva:čirá
Výška [cm]:16
Objem [l]:2
Materiál:nerez
Materiál:sklo
Materiál:plast

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...