HP 410A Black toner (CF410A) - originální

Objednací kód: 692810,Part No.: CF410A,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 3 měsíce

Doprava zdarma
Loading...

HP 410A Black toner (2300stran) pro HP LaserJet Pro M452dn, M452nw, M477fdn, M477fnw, M477fdw

2 599 Kč
2 148 Kč bez DPH
Loading...

Popis


HP 410A Black toner (CF410A) - originální

Můžete si být jistí, že vám vaše kazeta přinese tu nejlepší výtěžnost. Můžete se spolehnout na inteligentní sledování hladin toneru a cenově dostupné možnosti vysoké výtěžnosti - použití originálních tonerových kazet HP s technologií JetIntelligence. Vytvářejte konzistentní dokumenty profesionální kvality rychlostí, kterou tiskárna nebo multifunkční zařízení HP ze své podstaty zvládá. Originální tonerové kazety HP s technologií JetIntelligence přesně odpovídají vysoké rychlosti a výkonu vaší tiskárny a zajišťují výsledky, které očekáváte.

  • Barvy: Černá
  • Výtěžnost (černobíle): 2 300 stran
  • Hmotnost produktu: 0,93 kg
  • Rozsah provozní teploty: 10 až 32,5 °C
  • Rozsah provozní vlhkosti: Relativní vlhkost 20 až 80 %
  • Záruka: Záruka HP Premium Protection. Na tento produkt HP je poskytována záruka na vady materiálu a vady vzniklé při výrobě.
  • Anotace k výtěžnosti v počtu stran: Uváděná přibližná hodnota výtěžnosti odpovídá normě ISO/IEC 19798. Skutečná výtěžnost se liší v závislosti na obsahu tištěných stránek a jiných faktorech. Podrobnosti najdete na stránce http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Kompatibilita:

Řada barevných tiskáren HP LaserJet Pro M452

Řada multifunkčních tiskáren HP LaserJet Pro M477


Více informací

Hewlett-Packard, zkráceně HP, je nadnárodní společnost zabývající se informačními technologiemi, sídlící v Palo Alto v Kalifornii. Hewlett - Packard je jednou z největších společností ve svém oboru na světě působící téměř ve všech zemích. Specializuje na rozvoj a výrobu výpočetního, paměťového a síťového hardwaru, softwaru a dalších služeb. Známá je především svými tiskárnami, osobními počítači, scannery, kapesními počítači a servery.
Stránky výrobce: www.hp.cz
Stránky o produktu: www.hp.cz
HP

Další produkty značky HP

Parametry

Základní parametry
Počet stran:2300

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...