HP 15-fd0975nc (89A27EA)

Objednací kód: 112160,Part No.: 89A27EA,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 24 měsíců

Je nám líto,
ale tento produkt je beznadějně vyprodán a nebo je pouze dostupný jako dárek k vybranému výrobku. Vyberte si, prosím, ze související nabídky níže.

Popis


Spolehlivě zkonstruovaný notebook pro nerušenou práci

15,6palcový notebook HP vám díky spolehlivému procesoru Intel®, prostornému úložišti a výkonné grafice v elegantním a důkladně promyšleném provedení umožní zvládnout více. Byl vytvořen pro každý pracovní úkon a při jeho výrobě jsme použili plasty pocházející z oceánů a recyklované plasty, takže jeho koupí prokážete svou lásku k naší planetě.




Nový úhel pohledu

Windows 11 je místem, kde můžeš přemýšlet, vyjadřovat se a tvořitpřirozeným způsobem. Nabízí přepracovanou nabídku Start, nové způsobyspojení s oblíbenými lidmi, zprávy, hry a další obsah.


Získejte potřebný výkon a možnosti, se kterými váš počítač zvládne hravě každý úkol

Nabízí víc než jen výkon. Procesory Intel® Core™ 13. generace přináší pokrok v oblasti reálných výpočtů a mimořádně efektivní multitasking.


Grafika Intel® Iris® X.

Výjimečný výkon pro tvorbu, hraní i zábavu. Nová úroveň grafického výkonu a ostrého, strhujícího obrazu s praktickým, tenkým a lehkým notebookem.


Potlačení blikání

S technologií DC Dimming, která umožňuje ovládání jasu úpravou stejnosměrného proudu místo podsvícení, můžeme eliminovat blikání obrazovky a nabídnout tak příjemnější obraz.


Displej Full HD

Usaďte se a vychutnejte si křišťálově čistý obraz v živém podání 2 milionů pixelů. Rozlišení 1 920 x 1 080 zobrazí všechen váš digitální obsah v novém rozměru.


Antireflexní panel

Užívejte si sluníčko a svůj oblíbený obsah s panelem vybaveným antireflexním filtrem. Neodrazivý panel s nízkou úrovní lesku zajistí lepší zobrazení ve venkovním prostředí.




Klávesy obsahují recyklovaný plast od spotřebitelů

Zaměřili jsme se na udržitelnější design našich klávesnic využitím kláves vyrobených z recyklovaných plastů od spotřebitelů.


HP QuickDrop

Využívej bezdrátový přenos fotek, videí, dokumentů a dalších položek mezi počítačem a mobilním zařízením.


Nabídka produktů Adobe

Zakoupením počítače HP získáš 1 bezplatný měsíc zkušební doby pro aplikace Adobe se zaměřením na kreativitu a produktivitu.


HP Fast Charge

Když notebooku dochází energie, nikdo nemá čas na dlouhé nabíjení. Nabijte vypnuté zařízení z 0 na 50 % své kapacity přibližně za 45 minut.


Úložiště SSD PCIe

Díky až 1TB bleskovému úložišti PCIe SSD spustíš systém během několika sekund.


Dva přední reproduktory

Zvyšte úložnou kapacitu pro svou oblíbenou hudbu, filmy nebo hry. Když zvuk směřuje přímo na vás, nic nestojí v cestě mezi vámi a skvělou zábavou.


Dvoukanálová paměť

Dvoukanálová technologie umožňuje oběma kanálům pracovat současně a zvýšit tak systémový výkon zdvojnásobením rychlosti komunikace mezipaměťovým ovladačem a pamětí RAM.


USB Type-C® s přenosovou rychlostí signálu 5 Gb/s

Zapoj externí úložiště pomocí portu USB Type-C® s přenosovou rychlostísignálu 5 Gb/s. Navíc je oboustranný, takže se nemusíš strachovat, že ho zapojíš opačně.




Moderní úsporný režim s připojením

Měj přehled o e-mailech, upozorněních kalendáře a dalších aktivitách, i když nepoužíváš počítač. S připojeným počítačem se můžeš spolehnout nanejnovější aktualizace.


Podsvícená klávesnice s číselným blokem

Můžete pracovat nebo se bavit i ve slabě osvětlených místnostech či během nočních letů. S podsvícenou klávesnicí a integrovaným číselným blokem můžete pohodlně psát v různých prostředích.


Kamera HP True Vision HD

Videochatujte s velmi ostrým obrazem, i při nízkém osvětlení, a užijte si každou konverzaci jako při osobním setkání.


Cloudové úložiště Dropbox

Ukládejte a synchronizujte svůj obsah online se službou Dropbox. Získejte 25GB úložiště na jeden rok pro přístup, správu a sdílení fotek, hudby a souborů z libovolného místa s internetovým připojením.


McAfee® LiveSafe™

Chraň operační systém s bezplatným 30denním předplatným McAfee®LiveSafe™.


Více informací

Hewlett-Packard, zkráceně HP, je nadnárodní společnost zabývající se informačními technologiemi, sídlící v Palo Alto v Kalifornii. Hewlett - Packard je jednou z největších společností ve svém oboru na světě působící téměř ve všech zemích. Specializuje na rozvoj a výrobu výpočetního, paměťového a síťového hardwaru, softwaru a dalších služeb. Známá je především svými tiskárnami, osobními počítači, scannery, kapesními počítači a servery.
Stránky výrobce: www.hp.cz
HP

Ke stažení

Další produkty značky HP

Parametry

Základní parametry
Operační systém:Windows 11 Home
Displej
Úhlopříčka displeje [palců]:15,6
Rozlišení displeje [px]:FullHD (1920 x 1080)
Procesor
Výrobce procesoru:Intel
Procesorová řada:Core i5
Model procesoru:Intel Core i5-1335U
Operační paměť
Velikost operační paměti [GB]:16
Pevný disk
Typ úložiště:SSD
Celková kapacita úložiště [GB]:1000
Grafická karta
Výrobce grafického chipu:Intel
Model grafické karty:Intel Iris Xe Graphics
Výbava
Numerická klávesnice:ano
Podsvícená klávesnice:ano

Záruka

Máte problém se zakoupeným výrobkem v záruční lhůtě? S reklamací se můžete obrátit přímo na autorizovaný servis. Vyřízení reklamace může být o několik dnů rychlejší, protože se zboží nemusí přepravovat mezi servisem a obchodem, jste v přímém kontaktu s reklamačním technikem a váš problém můžete konzultovat přímo s kompetentní osobou.

V žádném případě se nezříkáme odpovědnosti reklamovat zboží, pouze nabízíme možnost rychlejšího vyřízení.

Informace o autorizovaném servisu

  • Servis: SWISS CZ s.r.o.
  • WWW: https://www.swissit.cz/
  • E-mail: [email protected]
  • Tel.: +420 581 694 000
  • Adresa: SWISS CZ s.r.o.
  • Ulice: Pavlovická 272/18
  • Město: Olomouc
  • PSČ: 779 00
  • Hodnocení

    Poradna

    Loading...