Gorenje GV642D61

Objednací kód: 110989,Part No.: GV642D61,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 24 měsíců

Je nám líto,
ale tento produkt je beznadějně vyprodán a nebo je pouze dostupný jako dárek k vybranému výrobku. Vyberte si, prosím, ze související nabídky níže.

Popis

Gorenje GV642D61 UltraClean je vestavná myčka s plně integrovaným panelem, díky čemuž je vhodná pro instalaci do kuchyňské linky. Má šířku 60 cm a je schopna umýt až 14 sad nádobí najednou. Je zařazena do energetické třídy D a má hlučnost 44 dB. Tato myčka má automatické otevírání dvířek, což usnadňuje nejen vkládání a vykládání nádobí, ale hlavně napomáhá efektivitě jeho vysychání. Funkce SpeedWash umožňuje zkrácení doby trvání programů, což je užitečné, pokud nemáte příliš času a na čisté nádobí spěcháte. Myčka také obsahuje samočistící program, který udržuje její interiér v čistotě. Odložený start umožňuje nastavit časování pro spuštění mytí později. Bezpečnostní prvky zahrnují ochranu proti úniku vody a dětskou pojistku, což chrání před náhodným spuštěním myčky dětmi. Klíčové vlastnosti: Kapacita 14 sad nádobí Technologie TotalDry – automatické pootevření dvířek na konci mycího cyklu za účelem efektivnějšího schnutí nádobí Speciální program na sklo Funkce SpeedWash – možnost zkrácení délky trvání jednotlivých programů Samočistící program

Více informací

Skupina Gorenje patří mezi vedoucí evropské výrobce domácích spotřebičů s více než šedesátiletou tradicí. Technologicky vyspělé spotřebiče s výjimečným designem a šetrné k životnímu prostředí značek Gorenje, Asko, Atag, Pelgrim, Mora, Etna a Körting vytváří komfortní domov ve více než 90 zemích světa. Zaměřujeme se především na produkty pro domácnost, což zahrnuje nejen domácí spotřebiče, ale také produkty pro vytápění a chlazení, kuchyňský nábytek a služby v oblasti designu. Operace v obchodním prostředí Portfolio Investments zahrnují služby spojené s ekologií, výrobou nástrojů, strojírenstvím, stravováním a obchodem. Během posledního půlstoletí jsme rozšiřovali naši mezinárodní obchodní síť a v současnosti 95 % příjmů je generováno mimo Slovinsko. V roce 2014, náš obrat dosáhl na 1,246 bilionů euro. Většina našich příjmu pochází z Ruska, Německa, Nizozemí, Skandinávie, střední a jižní Evropy, USA a Austrálie.
GORENJE

Další produkty značky GORENJE

Parametry

Základní parametry
Typ myčky:vestavná
Provedení myčky:standardní
Počet sad nádobí:14
Hlučnost [dB]:44
Vlastnosti spotřebiče
Počet teplot:7
Počet programů:6
Funkce a vlastnosti
Odložený start:ano
Displej:ano
Aquastop:ano
Fyzické charakteristiky
Barva:bílá
Hmotnost [kg]:34
Výška [mm]:816
Šířka [mm]:598
Hloubka [mm]:555
Napájení a spotřeba
Energetická třída:D
Vážená spotřeba vody na cyklus [litrů]:9,7

Záruka

Opravy spotřební elektroniky GORENJE & MORA zajišťuje přímo výrobce, více na: V případě dalších dotazů k řešení servisu kontaktujte nás na mailu [email protected], nebo tel.: +420585157507.

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...