Gorenje GK6C4WF

Objednací kód: 111042,Part No.: GK6C4WF,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 24 měsíců

Je nám líto,
ale tento produkt je beznadějně vyprodán a nebo je pouze dostupný jako dárek k vybranému výrobku. Vyberte si, prosím, ze související nabídky níže.

Popis

Od kombinovaného sporáku Gorenje GK6C4WF se vám nebude chtít odejít. Je totiž vybaven tolika šikovnými funkcemi, které vám výrazně usnadní vaření a pečení. Prostorná trouba o objemu 71 litrů a plynové varné desky se 4 varnými zónami jsou připraveny zvládnout v podstatě jakýkoli recept. Varná plocha BigSurface vám nabídne větší vzdálenosti mezi hořáky, tudíž se najde dostatek prostoru pro všechny velikosti pánví a hrnců. Spokojeni budete také s litinovými mřížkami ProGrids, které vynikají stabilitou, dlouhou životností a elegantním designem. Pusťte se do pečení K dispozici vám bude 9 programů. Za zmínku určitě stojí program Pizza pro upečení té nejlepší pizzy široko daleko. Pokud nechcete v kuchyni trávit příliš mnoho času, využijte program FrozenBake, které se postará o nejrychlejší pečení mražených a hotových jídel. Navíc se nemusíte bát, že byste ze začátku neměli v čem péct, součástí výbavy kombinovaného sporáku je 1 hluboký plech, 1 mělký plech a 1 rošt. Uložit je můžete do praktické úložné zásuvky s dostatkem prostoru nejen pro plechy, ale také pro další příslušenství potřebné k pečení. Klíčové vlastnosti: HomeMade tvar pro rovnoměrné pečení FrozenBake: ideální volba pro všechna mražená a hotová jídla Technologie MultiAir: optimální cirkulace horkého vzduchu v troubě AquaClean: pomoc při čištění vnitřku trouby Rychlé předehřátí trouby Na povrch trouby je použitý materiál SilverMatte, který je vysoce odolný a pevný, tudíž snese extrémní teplo. A to i při pyrolytickém čištění při 500 °C. Pokaždé rovnoměrně upečené Inovativní zaoblená klenba stropu trouby je samozřejmě součástí i sporáku Gorenje GK6C4WF. HomeMade tvar je inspirován tradičními kamny na dřevo a zajišťuje lepší cirkulaci vzduchu a stabilní teplotu v celé troubě. Nestane se vám tak, že jídlo bude z jedné strany spálené a z druhé nedopečené. Vyzkoušejte FrozenBake Jedná se totiž o nejrychlejší způsob pečení mražených a hotových dobrot. Vy ve zbývajícím čase můžete prostřít stůl. AquaClean pomůže s čištěním Neocenitelnou pomoc při čištění vnitřku trouby vám nabídne funkce AquaClean. Nalijte půl litru vody do pekáče a po každém pečení funkci zapněte. Za 30 minut se skvrny a mastnota změkčí a vy je snadno setřete hadříkem. XXL prostory Inovativní konstrukční řešení trouby vám umožní zvětšit vnitřek trouby a plně využít celou její šířku. Určitě vás potěší, že na každém pečicím plechu je více místa. Navíc špičková technologie zajistí rovnoměrně propečení pokrmu na všech úrovních.

Více informací

Skupina Gorenje patří mezi vedoucí evropské výrobce domácích spotřebičů s více než šedesátiletou tradicí. Technologicky vyspělé spotřebiče s výjimečným designem a šetrné k životnímu prostředí značek Gorenje, Asko, Atag, Pelgrim, Mora, Etna a Körting vytváří komfortní domov ve více než 90 zemích světa. Zaměřujeme se především na produkty pro domácnost, což zahrnuje nejen domácí spotřebiče, ale také produkty pro vytápění a chlazení, kuchyňský nábytek a služby v oblasti designu. Operace v obchodním prostředí Portfolio Investments zahrnují služby spojené s ekologií, výrobou nástrojů, strojírenstvím, stravováním a obchodem. Během posledního půlstoletí jsme rozšiřovali naši mezinárodní obchodní síť a v současnosti 95 % příjmů je generováno mimo Slovinsko. V roce 2014, náš obrat dosáhl na 1,246 bilionů euro. Většina našich příjmu pochází z Ruska, Německa, Nizozemí, Skandinávie, střední a jižní Evropy, USA a Austrálie.
GORENJE

Další produkty značky GORENJE

Parametry

Programy
Gril:ano
Horkovzduch:ano
Vlastnosti spotřebiče
Počet programů:9
Funkce
Displej:ano
Integrované zapalování:ano
Fyzické charakteristiky
Typ trouby:plynová
Barva:bílá
Hmotnost [kg]:47,2
Výška [mm]:850
Šířka [mm]:600
Hloubka [mm]:600
Objem trouby [l]:71
Typ desky:plynová
Napájení a spotřeba
Energetická třída:A
Příkon [W]:2800

Záruka

Opravy spotřební elektroniky GORENJE & MORA zajišťuje přímo výrobce, více na: V případě dalších dotazů k řešení servisu kontaktujte nás na mailu [email protected], nebo tel.: +420585157507.

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...