Gorenje G640EW

Objednací kód: 111290,Part No.: G640EW,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 24 měsíců

Je nám líto,
ale tento produkt je beznadějně vyprodán a nebo je pouze dostupný jako dárek k vybranému výrobku. Vyberte si, prosím, ze související nabídky níže.

Popis

Gorenje G640EW je moderní a výkonná plynová varná deska, která nabízí spolehlivost a efektivitu při vaření. S jejími inovativními funkcemi a stylovým designem je ideální volbou pro každou kuchyni. Spotřebič má šířku 60 cm a výška činí 13 cm. Pracuje s celkovým výkonem 7650 W. Určitě také oceníte plochý design tohoto modelu, který vám zajistí snadné posouvání a použití i velkých hrnců při zachování ideální stability. Nabízí větší plochu Tato varná deska je vybavena čtyřmi hořáky, které poskytují dostatek prostoru pro vaření různých jídel současně. Díky tomu můžete připravovat pokrmy rychle a efektivně. Hořáky jsou rozděleny do různých velikostí, což umožňuje přizpůsobit jejich výkon potřebám konkrétního receptu. Navíc tím, že je plocha na vaření rozšířená až o 20 % a také jsou větší vzdálenosti mezi hořáky, získáte dost prostoru pro všechny velikosti hrnců a pánví. Gorenje G640EW čtyři hořáky Nenáročná údržba Gorenje G640EW otočné knoflíky Varná deska disponuje snadno ovladatelnými otočnými knoflíky umístěnými na přední straně desky. Ty umožňují plynulé nastavení intenzity plamene a jednoduchou regulaci teploty. Deska se snadno udržuje, neboť byla vyrobena z kvalitní kartáčované nerezové oceli, je odolná vůči otiskům prstů a snadno se čistí. Povrch desky je hladký a odolný vůči poškrábání, což přispívá k dlouhé životnosti a estetickému vzhledu.

Více informací

Skupina Gorenje patří mezi vedoucí evropské výrobce domácích spotřebičů s více než šedesátiletou tradicí. Technologicky vyspělé spotřebiče s výjimečným designem a šetrné k životnímu prostředí značek Gorenje, Asko, Atag, Pelgrim, Mora, Etna a Körting vytváří komfortní domov ve více než 90 zemích světa. Zaměřujeme se především na produkty pro domácnost, což zahrnuje nejen domácí spotřebiče, ale také produkty pro vytápění a chlazení, kuchyňský nábytek a služby v oblasti designu. Operace v obchodním prostředí Portfolio Investments zahrnují služby spojené s ekologií, výrobou nástrojů, strojírenstvím, stravováním a obchodem. Během posledního půlstoletí jsme rozšiřovali naši mezinárodní obchodní síť a v současnosti 95 % příjmů je generováno mimo Slovinsko. V roce 2014, náš obrat dosáhl na 1,246 bilionů euro. Většina našich příjmu pochází z Ruska, Německa, Nizozemí, Skandinávie, střední a jižní Evropy, USA a Austrálie.
GORENJE

Další produkty značky GORENJE

Parametry

Funkce
Bezpečnostní pojistka:ano
Integrované zapalování:ano
Fyzické charakteristiky
Počet varných zón:4
Barva:bílá
Hmotnost [kg]:9,1
Výška [mm]:130
Šířka [mm]:600
Hloubka [mm]:520
Ovládání:mechanické
Typ desky:plynová

Záruka

Opravy spotřební elektroniky GORENJE & MORA zajišťuje přímo výrobce, více na: V případě dalších dotazů k řešení servisu kontaktujte nás na mailu [email protected], nebo tel.: +420585157507.

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...