G21 Univerzální držák na mobilní telefon do auta, mřížka CD, do 6"

Objednací kód: 9602291,Part No.: SPH-CD,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 24 měsíců

Doprava od 149 Kč
Vyzvednutí zdarma
Loading...

univerzální magnetický držák slotu od CD pro telefony a navigace do 6"

490 Kč
405 Kč bez DPH
Loading...

Popis

G21 Univerzální držák na mobilní telefon do auta

Smart phone holder CD slot je univerzální držák značky G21 do auta. Je ideálním prostředkem pro sledování navigace a telefonu na cestách. Jedná se o pevné držáky s odolnou konstrukcí zajišťující odolnost, stabilitu a výdrž. Držák je hlavně určen pro smartphony či navigace od velikosti úhlopříčky 3.5" až 6".

Univerzální držák se umístí do CD slotu mechaniky v autě. Poskytuje jednoduchou a rychlou instalaci a odinstalaci pro případ, kdy chcete využít CD přehrávač. S držákem lze snadno manipulovat - natáčet s ním nahoru, dolů, do prava či do leva. Lze otáčet o 360 °.


Vlastnosti:

  • Určeno pro zaříení o velikosti do 6"
  • Montáž: slot pro CD u autorádia
  • Barva: černá
  • Materiál: plast

Více informací

Českou značku G21 uvedla na trh společnost Penta CZ s.r.o., která má více než 20-ti letou historii, v roce 2013 a velice rychle se stala oblíbenou značkou pro výrobky z kategorie domácnost, zahrada a hračky. V roce 2014 zaznamenala značka G21 velkou expanzi jak do šíře sortimentu, tak do států střední Evropy. Mottem značky je „kvalita za rozumnou cenu“, a proto její obliba stále roste. Nově značka G21 uvedla na trh skupinu přístrojů pro zdravou stravu, jako jsou vysoce výkonné mixéry, odšťavňovače a sušičky potravin.
G21

Parametry

Max. velikost displeje [palců]:6
Fyzické charakteristiky
Barva:černá

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...