FORCE tretry ROAD VICTORY, šedo-černé vel.47

Objednací kód: 9967824,Part No.: 9408147,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 12 měsíců

Je nám líto,
ale tento produkt je beznadějně vyprodán a nebo je pouze dostupný jako dárek k vybranému výrobku. Vyberte si, prosím, ze související nabídky níže.

Popis

Svršek: syntetická kůže Podešev: nylonový kompozit Index tuhosti: 6 Hmotnost: 277 g (1/2 páru vel. 42) Zapínání na ATOP kolečko A-A41 a suchý zip Vyztužená pata a špička Špička chráněna gumovým okrajem proti okopu Vzdušné otvory zajišťující skvělou prodyšnost Anatomická vložka Vnitřní část z protiskluzového materiálu LOOK, SPD-SL kompatibilní Reflexní prvek na patě Možnost dokoupit náhradí kolečko A-A41 Zarážky nejsou součástí Velikosti odpovídají standardu civilní obuvi

Více informací

Společnost KCK Cyklosport-Mode s.r.o. prezentuje na trhu svou vlastní značku FORCE. Škála produktů představuje téměř 2 000 položek skladem a zasahuje do celého cyklistického sortimentu - cyklistické komponenty, doplňky a oblečení. Našim cílem je vybudovat silnou a konkurenceschopnou značku cyklistických komponentů a doplňků. Klademe důraz především na skloubení kvality s přijatelnou cenou pro naše zákazníky. Vyzkoušejte i Vy naše produkty.
FORCE

Parametry

Obecné vlastnosti
Určení:ROAD
Fyzické charakteristiky
Velikost:47
Barva:černá
Barva:šedá
Materiál podešve:nylonový kompozit

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...