Epson EcoTank L810 (C11CE32401)

Objednací kód: 7702607,Part No.: C11CE32401,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 12 měsíců

Je nám líto,
ale tento produkt je beznadějně vyprodán a nebo je pouze dostupný jako dárek k vybranému výrobku. Vyberte si, prosím, ze související nabídky níže.

Popis

Epson L810
Fototiskárna

  • Kvalita Epson
  • Speciální inkoustová nádržka umožňující doplňování
  • Tisk bez počítače
  • Mimořádně úsporný tisk
  • Uživatelská přívětivost
  • Bezproblémový provoz a jednoduché nastavení

Tato fotografická tiskárna ITS formátu A4 umožňuje snadný tisk fotografií v kvalitě produktů Epson z paměťových karet nebo přímo z fotoaparátů za použití rozhraní PictBridge. Tiskárna L810 je ideální pro fotografy, kteří ji mohou používat přímo na akcích nebo ve studiu. Poskytuje spolehlivý a vysoce kvalitní tisk fotografií a také pokročilejší funkce a prvky, jako například LCD displej a tisk na disky CD/DVD.

Tisk fotografií s mimořádně nízkými náklady

Tiskárna L810 nabízí cenově dostupný tisk a nízké náklady na jednu stránku. S každou sadou inkoustových lahviček lze vytisknout až 1 800 fotografií o velikosti 10 × 15 cm (dle ISO/IEC 29103), takže náklady na tisk jedné fotografie jsou skutečně velmi nízké.

Spolehlivost a snadné použtí

Zvyšte produktivitu a zkraťte prostoje díky snadnému nastavení a spolehlivému provozu. Speciální inkoustová nádržka je plně integrovanou součástí tiskárny, takže si můžete užívat spolehlivého barevného tisku bez nepořádku nebo problémů, které se často pojí s neoriginálními systémy doplňování a systémy inkoustových nádržek od jiných výrobců. Lahvičky s originálním inkoustem Epson usnadňují doplňování inkoustových nádržek díky jasnému značení a tryskám bez kapání. Model L810 má 70ml inkoustové nádržky a je dodáván se zárukou na 12 měsíců (nebo 3 000 stránek), takže získáte klid a pomoc, kdykoli ji budete potřebovat. LCD displej o úhlopříčce 6,9 cm umožňuje snadný a praktický tisk bez počítače.

Tisk v kvalitě Epson

Tiskárna L810 využívá originální inkoust a technologii Micro Piezo od společnosti Epson k zajištění trvalé kvality tisku. S vysokou rychlostí tisku vytisknete fotografii o velikosti 10 × 15 cm přibližně za 12 sekund (za podmínek viz. www.epson.eu/testing), takže na tisk úloh nikdy nebudete muset dlouho čekat.

Více informací

Společnost Epson je globálním technologickým lídrem s historií sahající až do roku 1942, jehož cílem je přirozené propojení věcí, lidí a informací. Světovou důvěru si společnost získala díky svému závazku otevřenosti, spokojenosti zákazníků a udržitelnosti. Epson se soustředí především na výrobu inovativních a precizních produktů od tiskáren, přes skenery, projektory, chytré brýle, nositelné příslušenství až po roboty. Skrze své produkty buduje po celém světě silná a trvalá firemní partnerství a vytváří komplexní řešení, která zahrnují všechny aspekty podnikání, od plánování přes implementaci až po průběžnou podporu. Technologie společnosti Epson nalézají své místo také v domácnostech, a to zejména ve formě tiskáren EcoTank a projektorů pro domácí kino. V souladu s dlouhodobou snahou o naplnění Cílů udržitelného rozvoje OSN se společnost při vývoji svých produktů soustředí na co nejnižší dopad na životní prostředí. Inovativní produkty Epson se proto vyznačují nejen spolehlivostí, recyklovatelností a energetickou úsporností, ale rovněž nízkou produkcí emisí i odpadu. Epson vyrábí technologii šetrnou k přírodě.
EPSON

Parametry

Obecné vlastnosti
Rychlost barevného tisku [stran/min]:38
Rychlost černého tisku [stran/min]:37
Rozlišení barevného tisku [DPI]:5760x1440
Vstupní zásobník [listů]:100
Výstupní zásobník [listů]:50
Základní parametry
Barva tisku:barevný
Technologie tisku:Inkoustová
Funkce
Potisk CD/DVD:ano
Bezokrajový tisk:ano
Displej:ano
Formáty papíru
10 x 15 cm:ano
13 x 18 cm:ano
13 x 20 cm:ano
20 x 25 cm:ano
9 x 13 cm:ano
A4:ano
A5:ano
A6:ano
Rozhraní
USB 2.0:ano
Čtečka karet:ano
Fyzické charakteristiky
Barva:černá
Hmotnost [kg]:8,2
Výška [mm]:196
Šířka [mm]:542
Hloubka [mm]:386
Napájení a spotřeba
Spotřeba v pohotovost. režimu [W]:4,1
Spotřeba při zátěži [W]:14

Záruka

Máte problém se zakoupeným výrobkem v záruční lhůtě? S reklamací se můžete obrátit přímo na autorizovaný servis. Vyřízení reklamace může být o několik dnů rychlejší, protože se zboží nemusí přepravovat mezi servisem a obchodem, jste v přímém kontaktu s reklamačním technikem a váš problém můžete konzultovat přímo s kompetentní osobou.

V žádném případě se nezříkáme odpovědnosti reklamovat zboží, pouze nabízíme možnost rychlejšího vyřízení.

Informace o autorizovaném servisu

  • Servis: VSP DATA a.s.
  • WWW: https://www.vspdata.cz/servis/epson
  • E-mail: [email protected]
  • Tel.: +420 381 489 589
  • Adresa: VSP DATA a.s.
  • Ulice: Průmyslová 1181
  • Město: Sezimovo Ústí II
  • PSČ: 391 02
  • Způsob uplatnění: ONLINE požadavek (svoz servisem) na uvedeném WWW, nebo tel., nebo osobně na všech pobočkách: https://www.vspdata.cz/kontakty/
  • Hodnocení

    Loading...

    Poradna