CS Solingen Nůž steakový PREMIUM, 14 cm

Objednací kód: 9968774,Part No.: CS-039202,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 24 měsíců

Doprava od 149 Kč
Vyzvednutí zdarma
Loading...

Kuchyňský steakový nůž se zubatým ostřím si hravě poradí nejen s grilovaným masem. Využijete ho především při venkovním grilování na terase, zahradě nebo na chalupě, ale bude se hodit i v domácnosti.

208 Kč
172 Kč bez DPH
Loading...

Popis

Kuchyňský steakový nůž se zubatým ostřím si hravě poradí nejen s grilovaným masem. Využijete ho především při venkovním grilování na terase, zahradě nebo na chalupě, ale bude se hodit i v domácnosti. Ostrá čepel se zoubky umožňuje proti použití běžných příborových nožů rychlé krájení, aniž by došlo k výraznému vytištění šťávy iu méně nebo středně propečených steaků. Po použití ho stačí umýt běžným způsobem, teplou vodou se saponátem.

Více informací

Značka CS Solingen působí na trhu již od roku 1829 a je velmi významnou společností zaměřenou na domácí potřeby. Značka CS Solingen se zaměřuje především na asijské potraviny a širokou škálu pomůcek do kuchyně a kuchyňského nádobí. Značka Solingen si za více než století svého fungování získala zákazníky po celém světě a v současné době se řadí mezi přední výrobce v segmentu kuchyňského vybavení. V naši nabídce najdete stovky produktů, které šetří váš čas a vaření je s nimi hračka.
CS Solingen

Parametry

Délka čepele [cm]:14
Základní parametry
Vhodné do myčky:ano
Fyzické charakteristiky
Barva:černá
Materiál:nerez

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...