Creative Sound Blaster AUDIGY RX, PCIE (70SB155000001)

Objednací kód: 9023463,Part No.: 70SB155000001,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 24 měsíců

Doprava zdarma
Loading...

1 749 Kč
1 445 Kč bez DPH
Loading...

Popis

Zvuková karta Creative Sound Blaster AUDIGY RX

Optimální řešení nahrávek pro platformy zvukové karty PCIe

Objevte zázrak vysoce kvalitního podcastu a vícekanálového prostorového zvuku! Hardwarem podporované efekty EAX vám umožní snadno zařadit mnoho typů zvuků. Dále má 106dB SNR, zesilovač sluchátek o impedanci 600 ohmů pro monitorování při studiové kvalitě a sady softwaru, které umožňují úplnou úpravu zvukových nahrávek. Sound Blaster Audigy Rx je pokročilá zvuková karta, která představuje ideální přechod ze zvuku na základní desce k působivému prostorovému zvuku jako v kině. Díky vylepšené čipové sadě, která umožnuje zpracovávání našeho legendárního reverbu EAX, se mohou uživatelé Sound Blaster Audigy Rx těšit na zážitek z vynikajícího multikanálového zvuku 7.1. Dále má tato karta 106dB SNR a Sound Blaster Audigy Rx Control Panel, speciální počítačový software, který umožnuje plně ovládat každý aspekt vaší zvukové karty.

Fanoušci zábavy si rovněž zamilují software EAX Studio, který umožnuje vkládat další hardwarově podporované prostorové efekty do hudby, filmu, her a hlasu; a rovnež zesilovač sluchátek s impedancí 600 ohmu pro monitorování při studiové kvalitě.

Čipová sada E-MU pro pokročilé zpracování efektu

Zvuková karta Sound Blaster Audigy Rx je podporována čipovou sadou Creative E-MU, která byla navržena pro zpracování legendárního reverbu EAX (Environmental Audio eXtensions) a poskytuje vynikající reprodukční zvukové efekty jako v kině, bez nutnosti zatížení vaší základní desky. To vám zaručuje skvělé kvalitní efekty a zvuk bez poklesu výkonu zpracování.

Duální vstupy pro mikrofon

Zvuková karta má dva vstupy pro mikrofon, které vám umožní vzít kamaráda a zpívat společně! Nebo můžete použít druhý vstup k záznamu hudebního doprovodu, zatímco vy zpíváte. Možnosti jsou nevyčerpatelné!

Zvukové nahrávky s velmi nízkou latencí

Vychutnejte si sníženou latenci s podporou ovladačů Audio Stream Input/Output (ASIO), díky kterým je zvuková karta Sound Blaster Audigy Rx vynikajícím řešením pro vysoce kvalitní zvukové nahrávky s nízkou latencí.

Zkontrolujte si a upravte svou zvukovou nahrávku

Sound Blaster Audigy Rx Control Panel je určen pro PC a umožnuje vám kontrolovat a upravit každý aspekt vaší zvukové karty. Můžete upravit svá nastavení Creative Multi Speaker Surround (CMSS nebo CMSS 3D) k namixování stereo obsahu do vašeho vícekanálového systému reproduktoru a dodání akustické hloubky vašemu vícekanálovému obsahu. Nebo můžete použít monitorování mikrofonu a stereo mixování, abyste se slyšeli při nahrávání a abyste mohli efekty slyšet ihned.

Vylaďte svá nastavení EAX, pro každý parametr

Výkonný software EAX Studio vám umožnuje kontrolovat a provádět detailní úpravy všech pokročilých vlastností HD EAX, jako je přidávání prostorových efektu k vaší hudbě, filmům, hrám a hlasu, nebo průběžné měnit tóninu vaší hudby k přizpůsobení vašemu hlasu.

Vynikající kvalita Sound Blaster

Vychutnejte si vynikající audio kvalitu Sound Blaster, která je mnohem vyšší než u zvukových nahrávek ze základní desky, a to pomocí poměru signál / šum (SNR) v hodnotě 106 dB. Díky režimu Stereo Direct můžete poslouchat čistou a nezpracovanou hudbu při úžasné rychlosti datového toku 24 bitu 192 kHz.

Nahrávací software Creative od výrobce

Chcete nahrávat okamžitě? Zvuková karta Sound Blaster Audigy Rx přichází s nahrávacím softwarem Creative, např. Creative WaveStudio a Creative Smart Recorder, takže můžete nahrávat téměř okamžitě!

Vyhrazený vysoce kvalitní zesilovač sluchátek

Díky zesilovači sluchátek s impedancí 600 ohmu je zvuková karta Sound Blaster Audigy Rx schopna podpořit i ta nejnáročnější studiová sluchátka.

Vychutnejte si prostorový zvuk jako v kině

Nahrávací zvuková karta Sound Blaster Audigy Rx také zaručuje zážitek jako v kině, s podporou vícekanálového výkonu reproduktoru 7.1. Zaručí působivý zvuk jako v kině pro vaše filmy, hry atd.


Obsah balení

  • Sound Blaster Audigy Rx
  • Leták s krátkým úvodem
  • Instalační disk CD

Více informací

Stránky o produktu: www.creative.com
CREATIVE LABS

Další produkty značky CREATIVE LABS

Parametry

Podpora EAX:ano
Rozhraní
S/PDIF optický výstup:ano
Počet S/PDIF optických výstupů:1
3.5mm jack vstup:ano
3.5mm jack výstup:ano
Počet 3.5mm jack vstupů:3
Počet 3.5mm jack výstupů:3
Rozhraní:PCI Express
Rychlost sběrnice PCIE:1
Zvuk
Zvukový kanál 2.0:ano
Zvukový kanál 5.1:ano
Zvukový kanál 2.1:ano
Zvukový kanál 4.0:ano
Zvukový kanál 7.1:ano
Odstup signál/šum na vstupu [dB]:106
Vzorkovací frekvence [KHz]:96
Převodníky A/D a D/A [bitů]:24
Fyzické charakteristiky
Provedení:interní

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...