Candy FCT825BL

Objednací kód: 112306,Part No.: FCT825BL,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 6 měsíců

Doprava zdarma
Loading...

Vestavná elektrická trouba, Energetická třída A, Kapacita: 70 l, Počet funkcí: 8, Vestavěný displej, Teleskopický výsuv: Jednoúrovňový, Gril, Výška: 59,5 cm, Šířka: 59,5 cm, Hloubka: 56,7 cm.

5 799 Kč
4 793 Kč bez DPH
Loading...

Popis

Vestavná multifunkční trouba Candy FCT825BL v černém provedení v energetické třídě A má objem 70 litrů. Má 7 programů včetně grilu, horkého vzduchu, rozmrazování a osvětlení. Má funkci čištění Aquactiva, dotykový displej, zamačkávací knoflíky, osvětlení a jeden teleskopický výsuv. Candy FCT825BL Vestavná trouba Candy FCT825BL o objemu 70 litrů z nerezové oceli a černého skla si najde místo ve vaší kuchyni. Nerezový ovládací panel má velký a přehledný LED displej, na kterém snadno nastavíte teplotu a programy. Nabízí až 7 programů, včetně klasického horního a dolního ohřevu, grilu, rozmrazování a ventilátoru. Programy pečení Počet programů 7 + osvětlení Pravý horký vzduch (kruhové topné těleso), Statický, Gril, Cooklight (kombinace topných těles s pulzujícím cyklem vzduchu), Rozmrazování, Spodní ohřev + ventilátor, Pizza, Světlo Manipulace s plechy Vkládání nebo vyjímání pečicích plechů bude snadné. Trouba je vybavena teleskopickým výsuvem pro lepší manipulaci s pečicími plechy. Na bocích jsou boční převisy, které umožňují vkládat plechy i rošty v různých úrovních. Čištění párou Trouba Candy FCNE825XL Wi-Fi využívá čištění Aquactiva, které probíhá pomocí páry. Stačí nalít 300 ml destilované vody na dno trouby a zapnout program Aquactiva. Během půl hodiny se trouba zahřeje na 90 °C. Po dokončení ohřevu stačí nečistoty setřít vlhkým hadříkem. Klíčové parametry produktu Třída energ.účinnosti A Celk.vn.kapacita trouby 70 L Gril Ano Celkový výkon trouby 2200 W Typ čištění EcoClean Horkovzdušná funkce Ano Počet funkcí 8 Fyzické vlastnosti a barva Barva černá Šířka 59.5 cm Výška 59.5 cm Hloubka 56.7 cm Hmotnost 27.52 Kg Konektivita Síťový kabel bez zástrčky Display/Grafika Vestavěný displej Ano Další vlastnosti Značka Candy Smart Ne Teleskopický výsuv Jednoúrovňový Počet skel dvířek 2 Funkce Časovač Ano Gril Ano Typ čištění EcoClean Počet funkcí 8 Další parametry Třída energ.účinnosti A Smart (ovládání mobilem) Ne Trouba Celk.vn.kapacita trouby 70 L Celkový výkon trouby 2200 W Horkovzdušná funkce Ano

Více informací

Candy Hoover patří mezi nejvýznamnější evropské výrobce domácích spotřebičů. V portfoliu společnosti je italská značka Candy s více než 70letou tradicí a původem americká značka Hoover založená před 100 lety. Pod logem obou značek najdete kompletní sortiment volně stojících i vestavných domácích spotřebičů, pod značkou Hoover navíc i velmi širokou nabídku vysavačů, parních mopů a žehliček. Společnost Candy patří už přes 70 let mezi tradiční výrobce domácích spotřebičů na evropském trhu. Psal se rok 1945, když spatřila světlo světa ve městě Monza první zcela italská pračka: první Candy nazvaná Model 50. Značka Candy v sobě spojuje italské kořeny, elegantní design, kvalitní zpracování a kreativitu. Od svého vzniku je společnost řízená rodinou Fumagalli, jejíž třetí generace řídí firmu z centrály v italském Brugheriu, kde se dodnes nachází jedna z továren. Inovativní technologie, které ale zůstávají jednoduché pro spotřebitele, to je jeden z hlavních cílů značky. Právě pod značkou Candy naleznete jedinou kompletní řadu domácích spotřebičů řízených přes wi-fi síť. Řada domácích spotřebičů Simply-Fi s Vámi komunikuje přes tablet či telefon 7 dní v týdnu a lze pomocí jednoduché aplikace spotřebiče řídit i pokud nejste doma. Například je možné spustit rozehřívání trouby už cestou z nákupu nebo rychle nechat snížit teplotu v mrazáku. Řada chytrých spotřebičů obsahuje: pračku, chladničku, myčku, troubu, varnou desku a odsavač. V sortimentu značky se nachází velká řada dalších unikátních produktů jako je nejmenší pračka na trhu Aquamatic, která se vejde pod umyvadlo v koupelně a hodí se na chatu či studentskou kolej, úzká pračka s kapacitou 6 kg prádla, sušička s tepelným čerpadlem s největší kapacitou na trhu, myčka nádobí na 16 sad s možností mytí velkých pizza talířů, trouby s maxi kapacitou 73 litrů a možností pečení až na 5 úrovních, a dokonce trouba myčka a varná deska v jednom nazvaná jako Trio. V nabídce najdete i ostatní spotřebiče jako jsou mikrovlnné trouby, varné desky, odsavače, mrazáky, vinotéky, sporáky, pračky a pračky se sušičkou. Spotřebiče značky Candy bývají pravidelně k vidění i na celoevropském veletrhu bydlení Eurocucina v Miláně a nově i na berlínském veletrhu IFA. Candy se vyrábí ve velké míře stále v evropských továrnách, např. v Itálii, Francii nebo ve Španělsku.
CANDY

Další produkty značky CANDY

Parametry

Funkce automatického čištění:ano
Programy
Gril:ano
Horkovzduch:ano
Rozmrazování:ano
Rozměry a hmotnost
Výška - vestavná [cm]:595
Šířka - vestavná [cm]:595
Hloubka - vestavná [cm]:567
Vlastnosti spotřebiče
Počet programů:8
Funkce
Displej:ano
Fyzické charakteristiky
Typ trouby:elektrická
Barva:černá
Hmotnost [kg]:27,52
Objem trouby [l]:70
Napájení a spotřeba
Energetická třída:A
Příkon [W]:2200

Příslušenství

Retlux RHL 219 E14 Vláknová žárovka do trouby 15W

Retlux RHL 219 E14 Vláknová žárovka do trouby 15W

Retlux RHL 219 E14 Vláknová žárovka do trouby 15W

Loading...
52 Kč
43 Kč bez DPH
Loading...
TFA 14.1004.60 -Teploměr do trouby - nerez ocel

TFA 14.1004.60 -Teploměr do trouby - nerez ocel

Kuchyňský teploměr do pece, trouby atd. Rozsah měření je 0-300 °C.

Loading...
299 Kč
247 Kč bez DPH
Loading...
Tescoma Ochranná podložka do trouby PRESTO, 45 x 38 cm

Tescoma Ochranná podložka do trouby PRESTO, 45 x 38 cm

Ochrání dno trouby před znečištěním, připečené a mastné nečistoty lze z nepřilnavého povrchu podložky snadno smýt. Vyrobeno ze žáruvzdorné syntetické tkaniny s prvotřídním antiadhezním povrchem, odolné do 260 °C.

Loading...
179 Kč
148 Kč bez DPH
Loading...

Záruka

Opravy spotřební elektroniky Candy zajišťuje přímo výrobce, více na: V případě problémů s řešením servisu nás kontaktujte na mailu [email protected]

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...