Brother ADS-1700W

Objednací kód: 9909467,Part No.: ADS1700WTC1,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 12 měsíců

Je nám líto,
ale tento produkt je beznadějně vyprodán a nebo je pouze dostupný jako dárek k vybranému výrobku. Vyberte si, prosím, ze související nabídky níže.

Popis

ADS-1700W umožňuje každodenní snadný převod tištěných dokumentů do digitální podoby i v kancelářích s omezeným prostorem. Skener ADS-1700W je výkonný a všestranný a díky bezdrátovému připojení jej můžete umístit tak, kde jej právě potřebujete. Typ skeneru: Přenosný kompaktní skener s automatickým podáváním dokumentů Typ snímače skeneru: Duální CIS Standardní rychlost (A4) barevně a mono: Až 25 ppm Duplexní rychlost (A4) barevně a mono: Až 50 stran za minutu (25 listů za minutu) Automatický podavač: Ano Skenovací rozlišení [DPI]: 600 x 600 (optické); 1200 x 1200 (Interpolované) Barevná hloubka [bitů]: 48 bitů zpracování barev (vstup), 24 bitů zpracování barev (výstup) Rozhraní: Super Speed mikro USB 3.0 typ B nebo USB 2.0 typ B USB 2.0 host WLAN IEEE 802.11b/g/n (režim Infrastructure) IEEE 802.11g (Wi-Fi Direct) Spotřeba energie [W]: 9W (skenování) 4,5W (připravenost) 1,6W (spánek) Rozměry [ŠxHxV mm]: 300 x 103 x 83 Hmotnost [kg]: 1,41 Podporované OS: Windows 10 (edice 32 a 64 bit) Windows 8 (edice 32 a 64 bit) Windows 7 (SP1 edice 32 a 64 bit) Windows Server 2016, 2012R2, 2012, 2008R2(SP1) macOS 10.11.6, 10.12.x, 10.13.x Linux SANE Obsah balení: ADS skener, napájecí adaptér, stručný návod k obsluze, příručka bezpečnosti produktu, záruční list (USB kabel není součástí dodávky)

Více informací

Společnost Brother je nadnárodní společnost s kancelářemi po celém světě a výrobními závody v Japonsku, Číně, Vietnamu, Americe, Malajsii a Spojeném království. Produkty Brother se prodávají ve více než 100 zemích. Heslo Brother je na vaší straně - odráží se ve všech segmentech podnikání a znamená dát zákazníkovi vše nejdříve, kdekoliv a kdykoliv. Tím že skupina Brother poskytuje trvale nejlepší hodnotu, vytváří silné a dlouhodobé vztahy se všemi zúčastněnými stranami. Společnost Brother nabízí obchodní řešení navržená pro SOHO (malé a domácí kanceláře) a pro prostředí malých a středních podniky (SME) s cílem optimalizace použití a zvýšení efektivity práce. V roce 1987 uvedla firma Brother na trh svou první laserovou tiskárnu. Jelikož dosáhla značného úspěchu, rychle se ocitla mezi nejprodávanějšími značkami na světě. S novými monochromatickými laserovými zařízeními společnost Brother usiluje o rozšíření svého řešení pro zákazníky na celém světě. Společnosti Brother usiluje být technologickým partnerem pro vaše podnikání. Aby byla vaše tisková infrastruktura úspěšná, musíme vám nabídnout flexibilitu, spolehlivost, kvalitní tisk a cenovou dostupnost. Největší pozitivní dopad je cílen na vysokou produktivitu a efektivnost práce pro všechny uživatele. Nové barevné laserové modely, navržené tak, aby vyhovovaly potřebám uživatelů s velkým objemem zpracování dat, zajišťují bezproblémový provoz a nabízejí rychlý tisk i skenování a nižší náklady díky tonerům se super a ultra vysokou výtěžností. Přidejte k tomuto zdokonalené zabezpečení, inteligentní mobilní konektivitu a rozšiřitelné zásobníky papíru a máte tiskárnu, která vyhoví nejvyšším požadavkům v kanceláři.
BROTHER

Záruka

Máte problém se zakoupeným výrobkem v záruční lhůtě? S reklamací se můžete obrátit přímo na autorizovaný servis. Vyřízení reklamace může být o několik dnů rychlejší, protože se zboží nemusí přepravovat mezi servisem a obchodem, jste v přímém kontaktu s reklamačním technikem a váš problém můžete konzultovat přímo s kompetentní osobou.

V žádném případě se nezříkáme odpovědnosti reklamovat zboží, pouze nabízíme možnost rychlejšího vyřízení.

Informace o autorizovaném servisu

  • Servis: VSP DATA a.s.
  • WWW: https://www.vspdata.cz/nova-reklamace-nebo-mimozarucni-oprava
  • E-mail: [email protected]
  • Tel.: +420 381 489 800
  • Adresa: VSP DATA a.s.
  • Ulice: Údolní 2188
  • Město: Tábor
  • PSČ: 390 64
  • Způsob uplatnění: ONLINE požadavek (svoz výrobcem) na uvedeném WWW, nebo tel.
  • Hodnocení

    Loading...

    Poradna

    Loading...