Bosch PSM 18 LI (0.603.3A1.321)

Objednací kód: 9908729,Part No.: 0.603.3A1.321 ,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 12 měsíců

Je nám líto,
ale tento produkt je beznadějně vyprodán a nebo je pouze dostupný jako dárek k vybranému výrobku. Vyberte si, prosím, ze související nabídky níže.

Popis

Bosch PSM 18 LI Akumulátorová multibruska Výkonný všestranný pomocník na středně velké rovné plochy, rohy a okraje Vyměňujte brusné nástavce rychle a snadno díky systému SDS Nádoba mikrofiltračního systému snižuje množství prachu pro čistší pracoviště Suchý zip umožňuje snadnou výměnu brusného papíru Určená na tvrdé i měkké dřevo, lakované, natřené, kamenné a kovové povrchy Power for ALL: Jeden akumulátor a jedna nabíječka pro celý systém nářadí Home & Garden Čip Syneon reguluje využití energie pro optimální účinnost a delší dobu chodu Technické údaje Napětí akumulátoru 18,0 V Kapacita akumulátoru 2,5 Ah Počet kmitů 22.000 kmitů/min Orbitální průměr 1,6 mm Brusná plocha 104 cm2 Upevnění brusného přípravku Mikro suchý zip Hmotnost 1,3 kg Funkce 18 V Lithium-iontová technologie Mikro suchý zip Elektronická ochrana článků Bosch (ECP) Systém Bosch-SDS Mikrofiltrační systém Softgrip Informace o hluku a vibracích Hladina akustického tlaku 72 dB(A) Hladina akustického výkonu 80 dB(A) Nepřesnost K 3 dB Obsažené příslušenství 3 brusné papíry K 80, K 120, K 160 2 609 000 178

Více informací

Více než 125 let je jméno „Bosch“ spojeno s inovativními technologiemi a průkopnickými vynálezy, které tvořily historii. Společnost Bosch má zastoupení po celém světě a působí v širokém spektru oblastí. Bosch Group je vedoucím mezinárodním dodavatelem technologií a služeb. Společnost celosvětově zaměstnává na 403 000 lidí (k 31. 12. 2019). Podle předběžných údajů dosáhl prodej firmy za rok 2019 hodnoty 77,9 miliardy eur. Činnost Bosch Group se dělí do čtyř obchodních oblastí: Mobility Solutions, Průmyslová technika, Spotřební zboží a Energetika a technika budov. Jako přední společnost v oblasti Internetu věcí, Bosch nabízí inovativní řešení pro chytré domácnosti, chytrá města, propojenou mobilitu a propojený průmysl. Využívá svých znalostí senzorových technologií, softwaru a služeb, také svůj vlastní IoT cloud k tomu, aby zákazníkům nabídnul propojená řešení napříč oblastmi – a to z jediného zdroje. Strategickým cílem Bosch Group je přinášet inovace pro propojený život. Bosch zlepšuje kvalitu života na celém světě díky výrobkům a službám, které jsou inovativní a budí nadšení. Stručně řečeno, Bosch vytváří technologie, které jsou „Stvořené pro život“. Bosch Group zahrnuje společnost Robert Bosch GmbH a přibližně 440 dceřiných a regionálních firem ve více než 60 zemích světa. Po započtení prodejních a servisních partnerů pokrývá globální vývojářská, výrobní a obchodní síť společnosti Bosch téměř všechny země. Základem pro budoucí růst firmy je její inovační síla. Bosch zaměstnává 72 000 pracovníků v oblasti výzkumu a vývoje ve 125 lokalitách po celém světě.
BOSCH - zahrada/dílna

Další produkty značky BOSCH - zahrada/dílna

Parametry

Průvodce výběrem
Akumulátorová řada:18V POWER FOR ALL
Napětí akumulátorů [V]:18
Počet akumulátorů:bez
Hmotnost [kg]:1,3
Fyzické charakteristiky
Max. otáčky [ot./min]:22000
Kapacita [Ah]:2,5

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...