Beko SKWS60

Objednací kód: 9782645R,Part No.: SKWS60,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 6 měsíců

Je nám líto,
ale tento produkt je beznadějně vyprodán a nebo je pouze dostupný jako dárek k vybranému výrobku. Vyberte si, prosím, ze související nabídky níže.

Popis

Vráceno do 14 dnů. BEKO SKWS60 Výsuvný mezikus pro pračku a sušičku vhodné pro pračka BX, Superia i Premium pro hloubku 60 cm

Více informací

Jsme Beko, oficiální partner odložených diet, protože brokolice počká v EverFresh+® zóně až 30 dní. Jsme oficiální partner hrdých kuchařů, protože technologie Surf® peče v troubách podobně jako profesionální pekařské pece. Jsme oficiální partner suchých dřezů, protože myčka je od toho, aby myla nádobí a dokáže se sama vyčistit. Jsme i oficiální partner každé situace, protože víme že občas je třeba prostě vyprat a usušit opravdu rychle. Jsme prostě oficiální partner každého dne, který zažíváte a ve kterém nemáte čas se starat o to, o co se mají postarat vaše spotřebiče. Spotřebiče Beko jsou ideálními pomocníky do vaší domácnosti. Od chladniček, které udrží vaše jídlo čerstvé až 30 dní přes pračky co vám vyperou během čtvrt hodiny, sušičky, které vás zbaví sušáku až po myčky, které se o sebe starají samy. Naše spotřebiče jsou prostě od toho, aby vám pomáhali každý den. Od roku 2005 v české republice a od roku 1967 v celém světě značka Beko vybavuje domácnosti spolehlivými domácími spotřebiči, které slouží více než 440 milionům zákazníků a jsou populární nejenom v České republice, ale patří mezi nejprodávanější například i v Polsku a Velké Británii. Jsme Beko, oficiální partner každého dne. Jsme prémiový partner FC Barcelona a výrobce spotřebičů, které se starají o úklid tak, abyste vy nemuseli a o vaření tak, aby vás bavilo.
Stránky výrobce: https://www.bekocr.cz/
Stránky o produktu: www.bekosa.cz
BEKO

Další produkty značky BEKO

Záruka

Opravy spotřební elektroniky Beko zajišťuje přímo výrobce, více na: V případě dalších dotazů k řešení servisu kontaktujte nás na mailu [email protected], nebo tel.: +420585157507.

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...