Ariete 2956 Party Time

Objednací kód: 9918906,Part No.: ART 2956,Záruka spotřebitel/ostatní: 24 měsíců / 24 měsíců

Doprava zdarma
Loading...

výrobník popcornu • příprava horkým vzduchem bez tuku • výkon 1 100 W • 60 g kukuřice za méně než 2 minuty • porcovací lžíce • plně rozebíratelný • snadná údržba

989 Kč
817 Kč bez DPH
Loading...

Popis

Popcornovač Ariete Party Time se zaručeně stane hvězdou každé oslavy i filmového večera. Má příkon 1 100 W a během necelých 2 minut zvládne připravit popcorn z 60 gramů kukuřice. K vytvoření křupavých pukanců používá pouze horký vzduch (není potřeba přidávat tuk), takže si výslednou pochoutku odteď můžete dopřávat mnohem častěji a bez výčitek. Vyzkoušejte netradiční recepty Klasický popcorn už se vám přejedl a chcete zkusit něco nového? V návodu najdete několik receptů na slané i sladké varianty, například s parmazánem nebo karamelem. Jednoduché použití Součástí balení je lžíce, s jejíž pomocí snadno odměříte přesnou dávku kukuřice a nasypete ji do zásobníku. Po použití můžete zařízení jednoduše rozebrat a vyčistit. Jistě oceníte také jeho retro design ve stylu padesátých let a kompaktní rozměry, díky kterým vám nebude nikde překážet.

Více informací

Ariete je italská značka, která se svým prvním produktem – plynovým zapalovačem - vstoupila na domácí trh už v roce 1964. O pět let později začala s rozšiřováním svého sortimentu, konkrétně začala vyrábět žehličky. Ty v současnosti v mnohých zemích patří mezi nejprodávanější. Jak už bylo řečeno, jedná se o italskou značku a pro Italy je charakteristické, že si při své siestě dovedou vychutnat kvalitní kávu. Aby byl požitek z kávy dokonalý, inovuje značka Ariete technologie v kávovarech už od roku 1985 a o něco málo později představila světu zpěňovač mléka, díky němuž si můžete připravit dokonalé cappuccino. Našinci se též se slovem „Itálie“ hned vybaví jejich tradiční kuchyně – těstoviny nebo pizza.
ARIETE

Parametry

Fyzické charakteristiky
Barva:červená
Materiál:plast

Hodnocení

Loading...

Poradna

Loading...